Sergul1425 kızlar adetime 3 gün kala beta değerim 459 çıktı 2 gün sonra 1242 4 gün sonra 5318 değerlerim bu şekilde son adet tarihime göre 4+4 haftalık sizce ne zaman gideyim hastaneye iki tane düşüğüm var
sb17 Sergul1425 4+6’da gitmiştim ben, keseyi görmüştü. Ama benim beta değerim yanlış hatırlamıyorsam sizinkinden azdı, doktordan bir gün öncesinde 2153’tü
-ilknur-12 Sergul1425 canım maşallah iyi yükselmiş böyle hızlı ve yüksek olunca ikiz gebelikte olabilir 3.500 den sonra kese görünüyor istersen randevu al git bence artık 🙏🏻 bu sefer sağlıkla problemsiz kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah
Asi_07 İki düşüğünüz varsa yarın gidin mutlaka zaten değerinize göre şuanda kese görünür Rabb’im kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Sergul1425 Asi_07 Aminn inşallah çok teşekkür ederim dün gittim de deli Bi doktora denk geldim bakmadı sadece beta aldı
sutlukahve_ Özel değilse düşük sebeplerinin neydi test vs yaptırdınız mi kurtajdan sonra ne kadar korundun
Sergul1425 sutlukahve_ ilk düşüğüm eylül de oldu sonraki ay hamile kaldım hemen tabi o da düştü doktor sağlıksız emriyo tutunmuş dedi bn her ihtimale karşı trombofoli testi yaptım taşıyıcı gende pıhtılaşma çıktı ama tabi çok önemli değil dedi doktor yani ilaç kullanmadan da olur 3 4 ay korundum aralıkda son düşüğüm oldu
sutlukahve_ Sergul1425 benimde 2 dusugum var 3 olmadan test yapmayız dedi doktor nerde yaptırdınız testi
Ecemss16 Sergul1425 ben 1400 degerle gittim kese alttan gozukmustu 4. Haftada senin baya yüksek o yüzden gözükğr zaten
Sergul1425 sutlukahve_ bn devletde Bi doktorla görüştüm onun yönlendirdiği özel Bi.klinikte yaptırdım Bi tüp kan aldılar 2500 tl ödedim