elifozkann Arkadaslar kasılma nasıl bir şey anlamıyorum yaşıyor olabilirim ağrılı mı ağrısız mı oluyor nasıl bir şey lütfen tarif eder misiniz tam olarak ne oluyor kasılma sırasında (yalancı kasılmalardan bahsediyorum)
Zeyyno_ elifozkann Karnın sertleşiyor bı sure sonra bırakıyor ağrı vs olmuyor sadece sertleşme oluyor
eedahadahanasilsiniz elifozkann öyle bir sertlik olmuyor. Benim kasilma oldugunda böyle ateş basiyor sanki aynı zamanda. Karnimin içini ceviriyorlar gibi bir noktada birleşiyor sertlik
Zeyyno_ elifozkann Ya bu sertlik şöyle mesela karnının sağ ve sol tarafından geliyor ortaya doğru tam taş gibi oluyor sonra kendini geri bırakıyor
eedahadahanasilsiniz elifozkann yaşadığım şeyin kasılma olduğunu ben de çok sonra farkettim ama çoğunlukla 37den sonra basladi diyebilirim
Hiraveannesi-61 Zeyyno_ bana böyle oluyor sabahtan beri baya oldu dayanıyorum ama sabah gidicem doktora, hemen gitmemi gerektirmez dimi 40ım
Zeyyno_ Hiraveannesi-61 Yok hemen gitmeniz gerekmiyor suyunuz veya kanamaniz olmadığı sürece endişelenmeyin kasılmalar sancıyla birlikte açıklık sağlıyor