Mryemhsan Merhaba hanımlar Kocaeli üniversitesinde sezaryen doğum yapanlar bilgi verirler mi süreç nasıl ilerledi Memnun kaldınız mı tek kişilik oda kiralana biliyor mu Ve ya doktorlar paralı giriyorlar mı sezaryene
Eliff_gny Mryemhsan tek kişilik oda kiralanmıyo bildiğim kadarıyla odalar 2 kişilik orda doğum yapan tanıdıklarım oldu hepsi de memnundu. Profler doğuma girerse sanirim onlar ücretli oluyor ama diğer doktorlara para ödenmiyor dye biliyorum
Musel Eliff_gny ben daha 2 gün önce sordum tek kişilik oda kiralanıyor dediler umarım kiralanır çünkü bende orada doğum yapacağım
Mryemhsan Eliff_gny bende dün sordum oda kiralanıyor ama doktorlar ücretli doğuma girmiyor dediler bir daha ki gittiğimde tekrar soracağım
Mryemhsan Musel yani mesela istediğin doktor ücretli olarak müsaitlik yapıp seni doğurtmuyor demek istedim artık kime denk gelirsek öyle mi olacak onu da bilmiyorum
Mryemhsan Musel oyyyy o zaman sen sıkıntı yapma biz yaparsak yazarız buraya 🤪 Korkuyorum gerçekten çünkü ilk çocuğum özel de oldu şuna da o doktorum doğum için 37 bin tl istiyor vermek istemiyorum
Musel Mryemhsan benmde ilk çocuğum özelde oldu bu riskli gebelik olduğu için umuttepeye sevketti özeldeki doktorum bende korkuyorum ama herkes devlet daha iyi onlardan daha bilgilisini bulamazsın diyor 😊
Mryemhsan Musel bende perinatoloji doktoru yasemin hanıma gidiyorum ama doğuma o mu girecek bilemiyorum
Musel Mryemhsan nasıl gidiyosunuz ona özel mi o ben polikliniğe gidiyorum ama sürekli doktor değişiyor ben tek doktora muayene olmak istiyorum nasıl randevu alıcam yasemin hanıma bana bakarmı acaba
Mryemhsan Musel ben özel olarak randevu aldım ama riskli gebe olduğum için sevk edildim kartaldan oraya geçtim randevu bulmak çok zor
Musel Mryemhsan poliklinik doktorlarımı giriyor ? Daha çok genç bi bayan bakıyo yani nasıl güvenicem bilmiyorum proflar daha iyi değilmi doğum için
Mryemhsan Musel evet ama onlar sanırım çok riskli durumlarda sadece doğumlara giriyorlar bilmiyorum ne olacağız Orda doğum yapmış kimse de birşey yazmıyor ki memlekette kimse orda doğurmamış mı
Musel Mryemhsan evet doğum yapanlarda yazmıyor ama ben kontrol için gittiğimde bi bayanla tanıştım ilk doğumunu orda yapmış çok memnunum yine burda yapacağım diyordu tabi memnuniyetlik seviyesi herkese göre değişir tabi bizim beklentiler yüksek😂
Mryemhsan Musel ay yok yüksek değil ağrım olduğunda ağrı kesici versinler yeter 🤣🤣 Bir de şu sonda takılıyor ya o beni maf ediyor çok korkuyorum
Musel Mryemhsan aa ben onu ilk doğumumda belden uyuşmalı sezeryandım belden iğneyi vurdurup öyle taktırdım uyuşturduktan sonra ama orası özeldi tabi devlet bunu kabul edermi bilmiyorum bence biz yinede ricada bulunalım😂😂