Gulsum2308 Asell2019 bende şubatta e bebekte bi indirim olacağını duydum çoğu alışverişini o saman yapmayı düşünüyorum inşallah, bebek arabası hangi modeli beğendin kuzum bende çok bakıyorum ama bi türlü karar veremedim
Asell2019 Gulsum2308 travel sistem beğendim kuzm pusetli olandan hem görünüşü güzel hem kullanışlı biraz pahalı ama sagolsunlar önemli değil değince bizde bişi demedik 🥰
Asell2019 ozgyrs aynen kuzm kızlara göre biraz daha boyu uzun doğarmış sanırım :) annem bile hep söler abınde hamileliğim çok zordu ama 4.5 kg doğdu sende daha rahattım istedgim hersey yedim ama 3.800 grm doğdun die 😂😂
Asell2019 Emine82 hep böle düzenli gider kilo alımın inşallah kuzm yoksa ben gibi hamileliğin en güzel döneminde kilo aldm die üzülüp durursun 😂😅
Emine82 Asell2019 bende dikkat ediyorum aşırı yememeye çalışıyorum çevremdekiler de yememezlik yapma kilo Alcam diye korkma Doğumdan sonra verirsin diyorlar ama çevrem de hamilelikte dikkat etmeyip 30 kilo alıp sonra veremeyip pişman olan insanlar var bende kilo almaya müsaitim sonra veremem korkusu var ben de kendimi maksimum 9 ay boyunca 9-10 kilo almaya odakladım
Gulsum2308 Asell2019 hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin rabbim ☺️ hangi marka kuzum? Bende elele baby ranger modeline baktım ama hangi mağazalarda satıldığını bulamadım
Asell2019 Gulsum2308 valla markasına bakmadım kuzm babysoft die bi Magza var beşiğimizi ordan aldık bebek arabsınıda ordan beğendik internetten de genelde n11.com dan çok alışveriş yaptım en son oyun halısı begndım hatta onuda abim ben alacm sen beğen dedi sağolsun bi kaç gündr bakıyorum bi tane begndım sonunda gelen ürünlerin hepsindende memnunun hem hızlı geliyor hem uygun piyasaya göre hemde kalıteli tavsiye ederim 😘
Gulsum2308 Elvn bende ufak ufak kıyafet alışverişi yapıyorum daha büyüklere geçmedim şubatta e bebekte indirim olucakmış o zaman toplu alışveriş yapmayı düşünüyorum 😊
Gulsum2308 Elvn benim istediğim bebek arabası e bebekte yokmuş zaten civilde var mı bilmiyorum elele baby istiyorum, kıyafet konusunda da internetten bi civile de bakarım kuzum sağol. Sen bebek arabasını ne marka aldın