Sinemtzr Nolur bi akil diyin dogumum olsun bu hafta normal olcak biran once olsun diye ne yapmam lazim ? Nasil hizlandiririm dayanamiom akintim yesil agrilar sizilar batmalar biktim inanki biktim :( bide kayinvalidemde bende bi kac gundur rahat degilim hic kendi annemle gibi olmuyo rahat edemiyorum hamilelikten sinirlerim iyice gerildi dogum gerceklessin diye napmam lazimm . Tecrubeliler yazarsa sevinirim
Meow Sinemtzr zamanı varsa ne yaparsan boş. Onu allah bilir. Hele de 2 haftan var daha hadi 39 bitse anlayacam da şimdiden boşuna kendini yorma gelmeyecek çocuk gelmez
2kizannesi- Sinemtzr Akıntıyı bilemiyorum da su yeşil olunca bebek kakasını yapmış oluyor sanırsam. Akıntı da mı aynı bilmiyorum ama bi doktora sorsanız. Okuyunca aklıma o takıldı hemen🤷🏻♀️
Albertos Sinemtzr sinirlenme canım beterin beteri var Salı günü Doğum olcak hasta yatak döşek yatıyorum öksürük grip ben ne yapayım şükret haline dua edin bana çok zor durumdayım
ezos Sinemtzr ah canım azıcık daha sabret 38 dolmadan gelmesi iyi değil dedi doktor solunum sıkıntısı yaşayabilir dedi ki kuzenim 36 haftalık doğdu hep hasta hep hasta elalem için sinirlerini bozma hiç bebişine bak sen
Sinemtzr Meow şu son haftalar kadar yoran hafta yokmuş cöktüm yaşlandım resmen bazilari doguruyo 38de normal imreniyorum :(
Sinemtzr 2kizannesi- yok canim Enfeksiyon benim ilerledi ondan ay Allahim bide kasinti yapiyo su gibi kokusu deli olacam gecmiyorda.
AnneOzlemm1 Sinemtzr canım doltoruna söyleöedin mi bana bi fitil verdi 3 gün arayla kullanıyorsun. 2 adette krem çok memnun kaldım.
Haticesoysal Sinemtzr canım benmki son 5 gün yazıyo hiçbir belirti yok sabır ve dua Hayırlısı ile de bklycez