SrpYlmz Gmzgm Şimdiye kadar birşey yokken biranda mi oldu ya 😓Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah 🙏🙏🙏🙏
Femay Gmzgm Allah yardımcımız olsun şifanızı versin bende aynı durumdayım. Ama hastane yatışı verilmedi evde dinleniyorum iğne ilaçlarla.. hiçbir sorun olmadığı halde sebepsiz kanama var.
Gmzgm SrpYlmz evet Allahtan hastanedeydjm ikili tarama yaptrdim kapıdan çıktım bi anda bosaldı hemen doktoruma gittim. Amin canım. Sabaha gore kanamam azaldı ama hala devam ediyo😥
Guzelanne56 Gmzgm gecmıs olsun icerıde kanama alanı falan mı var doktorunuz ne dedi, kanama alanı varsa lekelenme devam eder hatta kanama olarak devam eder bi süre daha korkmayın yatış ıyı olmuş 3-4 güne taburcu olursunuz
SrpYlmz Gmzgm ağır birşey mi yaptınız yani birşey mi oldu bianda çok üzgünüm ne demek oldugunu iyi bilirim ilk gebeligimde bende 6 haftalıkken kaybetmistim ama sizinki büyük tutunabilir dua et bol bol Rabbim yardimciniz olsun 🙏😥
Gmzgm Guzelanne56 baktı direkt düşük riski yuksek bu kanamayla kaybedebiliriz dedi 5 dakika icinde her yerim battı resmen lekelenme degil hala kanama şeklinde geliyo korkarak bekliyorum kalp atışı var dedi sabah tekrar bakcak kalp atışına bi igne yaptilar 2. Serum takılı şu an bekliyoru. Insallah oyle olur teşekkür ederim
Gmzgm Femay bende de sorun yoktu neye uğradığımı şaşırdım kızım da yanımızdaydı korktu yavrum beni oyle görünce. Ben doğumda böyle kanama yaşamadım oyle soyliyim insallah sağlıkla tutunur hayırlısı artik. Size de gecmis olsun Allah şifa versin 🤲🏻
Guzelanne56 Gmzgm merak etmeyin egerkı bebek sağlıklı ise her türlü tutunacaktır ve hıc bısey olmayacaktır ne kadar kanama olduğu mıktarı hıc onemlı degıl düşecek bebek 1 damla kanamayla da düşer düşmeyecek bebek dünya kadar kanama ile de dusmez
Gmzgm SrpYlmz hic bisey yapmadim gayet iyiydim doktorun odasindan çıktım bi anda oldu. Bundan once de bi tane kalp durmasi yuzunden kurtaj olmustum insallah saglikli tutunur 😥
Gmzgm SrpYlmz teşekkür ederim kanamam baya azaldı serumlara devam ediliyo sabah kalp atışına bakılcak inşallah iyidir
SrpYlmz Gmzgm azalması iyi bir haber moralinizi yükseltmeye calisin dua edin inşallah iyidir bebeğiniz Rabbim size bağışlasın 🙏🙏