Cansu-2600 irem4556 Benimde aynı şekilde bı hareketlilik var ama çok güçsüz ve zayıf az hissediyorum. İlk gebeligim olduğu için diye düşünüyorum ilkte geç hissediliyomus çünkü
kardelengurler7 irem4556 irem4556 ilk gebeliğim bazen bebiş çok hareketli bazende çok az hareket ediyo ama uzandığımda kıpır kıpır oluyo 2gün sonra 24 haftalığız sağlıkla alalım kucaklarımıza
aleynayavz irem4556 24+5 iz öyle rahatsız edecek bir sıkıntım olmadı şimdiye kadar çok şükür bazen hamile olduğumu unutuyorum 😂 ama son 2 3 gündür mide yanması başladı o zorluyor hareketlerini de hala çok kuvvetli değil de pıt pıt şeklinde hissediyorum
Esonuzzz irem4556 23+5 deyiz uzanırken çok şiddetli hissediyorum ben uzanasım gelmiyor 😂😂 çok fazla bel ağrım var sadece onun dışında güzel gidiyor bol su tüketerek 🩷
nazel123 24haftalığız hareketlerini hissediyorum ikinci gebeliğim belki onunla alakalıdır sürekli yatasım geliyor sıcak bir yandan ev işleri kızımla falan derken vakit geçiyor 😅
Cansu-2600 kardelengurler7 Benimki sagolsun beni uzandirmiyor ki dim dik oturmami istiyor. Uzandigimda miğde yanması çok yaşıyorum gırtlağıma kadar yanıyorum oturdugumda bu sefer bebek geriliyor galiba rahatsız ediyor ama dimdik durunca sorun yok 😁
kardelengurler7 Cansu-2600 mide yanması hiç yaşamadım şimdiye kadar ama hala bulantılarım devam ediyor ara ara cinsiyeti ne sizin bebişin?
Cansu-2600 kardelengurler7 Umarım yaşamazsınız bazen uykuya dalmakta bile çok zorlanıyorum o derece yakıyor Allah’tan rennie diye bı şurup verdi doktorumda onunla rahatlıyorum. Ama bulantilarda çok kötü Cidden erkek bizim bebiş. Sizinki ney
irem4556 Cansu-2600 ayy bende yaşıyorum o mide yanmasını ağzıma kadar asit geliyor sanki bi sonraki randevuda bende şurup sorucam
Cansu-2600 irem4556 Çok kötü gerçekten ‘Rennie Duo’ vermişti doktorum iyi geliyor kesiyor yanmayı tavsiye edebilirim
kardelengurler7 irem4556 hissedersin canım hiç korkma ben bazen gün boyu hissetmiyorum içimi korku sarıyor ama bir sorun gözükmedi şimdiye kadar yarın kontrolüm var hayırlısıyla
Cansu-2600 kardelengurler7 Sağlıkla sihhatle kucağınıza almayı nasip etsin rabbim. Yaşarsakta napalim bebeler için katlaniyoruz 🌸
kardelengurler7 Cansu-2600 amin canım hepimize inşallah. Ah bu bebişler olmasa katlanilacak şeyler değil
Cansu-2600 kardelengurler7 Cidden öyle ya heleki bazen canım hiç yememem gereken şeyler istiyor zararlı şeyler. Normalde öyle yediklerine dikkat eden bı insan değilim hazır yiyecekler paketli ürünler vs yerdim ama şimdi kendime hayret ediyorum 🙈
kardelengurler7 Cansu-2600 24+5 5 kilo aldım çok korkuyorum duba gibi olucam diye ama icerdekinide istediğinden mahrum bırakmak istemiyorum ahh ahhh çok zormuş ama çokta güzelmiş anne olmak
Cansu-2600 kardelengurler7 Aynı aynı bende valla hem yemek istiyorum acıkıyorumda hem abartma diyorum falan böyle bı arada kalıyor ama bence 5 kilo çok çok iyi degilmi şimdilik. Bende 23+3üm 5 kilo almıştım 54le hamile kaldım şuan 59. Gerçi pazartesi doktora gidicem kesin 1 kilo daha almisimdir 🙈🙈
Cansu-2600 Esonuzzz Benimki keyfine düşkün galiba biraz böyle hafif pıt pıt dalgalanma oluyor ama şiddetli değil beyefendi kendi rahatini düşünüyor genelde sanırım 😁 Hamile platesi denedinizmi yada düşündünüzmü ağrılara iyi geliyor diyolar ben düşünüyodum hala bı dusuncedeyim 😁
kardelengurler7 Cansu-2600 benim mide bulantım çoktu canım bide kilolu hamile kaldım 85 ile hamile kaldım 80e düştüm şimdi tekrar 85 oldum çok zor çok yatakta dönemiyorum artık resmen