metemom_ bilgeeS Urfa’ya çok yakın oturuyoruz ilk haftalardan beri resmen direniyorum yememek için sürekli canım istiyor 🥺
SrpYlmz bilgeeS benim doktorum yeme demişti 31 iz yemedim zaten sevmem ama öyle demisti bilginiz olsun
Semakantar bilgeeS ben cok severim 1. Hamileligimde 2 kere yemiştim abartmamak şartıyla bu 2. Hamileliğim daha başında oldugum için yemedim ama çok surmez sanirim yerim yine :))))
Dkdenizonur İki hamileliğimde de hhem dokundum hem yedim 😅 temiz ve tam piştiği sürece sorun yok bence🫠
Sessizlik-21 bilgeeS yenir bnce temiz pismisse eger hatta saglikli bi sayfa takil ediyorum doguma yakin ciger yiyin ki sutujuzun kalitesi artsin demisti buarada bnde hp yedim ciger
umrumdadegil bilgeeS yedim ben ama çok değil az yemiştim canım çok çekti diye. Doktoruna sor yine istersen
atarliFrida bilgeeS ciğerin yasak olmasinin sebebi hijyen değil içerdiği çok miktarda a vitamini. Fazla a vitamini bebekte gelişim geriliği yapıyor. Ben hiç yemedim 22 haftadayim ama dayanamiyorsaniz kontrollü yiyin abartmayin ve iyi pismesine dikkat edin
atarliFrida Bi de “bence” içeren yorumlara bakmayın bu işin bencesi yok ona dokunmaz size dokunur. Abuk sabuk yorumlar yapıyorlar ya
Gamze08 bilgeeS abartmamak şartıyla porsiyonada dikkat ederseniz yiyin bir kere ama genel olarak çok iyi değil canınız çektiyse az yiyin