Essidiey Nakışlı, isimli tam takım bir hastane çıkışı yaptırmak istiyorum. İleride anı olması için de saklamak istiyorum o takımı. Var mı tavsiye ettiğiniz güvenilir sayfalar?
Maviyesill Essidiey bende instagramda bebekdesen diye bi sayfa buldum cinsiyet netleşmediği için henüz bakınıyorum sadece tüm set 690 diye paylaşmışlardı geçen günlerde bi konuş istersen
Meryoss Essidiey Ayriyetten patik ve bandanasi var yukarıdaki arkadaşınki gibi unutmuş onu yarın kargolucak
mickey Essidiey Ben de rokokoevi den yaptıracağım. Ama tam set almayı düşünmüyorum. Sadece isimli tulum ve şapka. O da sırf çekim ve hatıra kalsın diye. Öyle herşeyde isminin olması beni bayar. Bi de aynı yerden kendime lohusa takımı alacağım
seddackr Ben instagramda bir sayfadan böyle bir set yaptırdım. Kendime de fisto detaylı lohusa gecelik sabahlık alacağım. Hastanede fotoğraf çekinirken kızımla uyumlu olmak istedim 😍 sayfa: buyukmutluluklarbutigi
seddackr Simqe22 670 liraya yaptırdım ben haziran başında. Yastık ve battaniyeli tam setleri de vardı 2000 di.
Essidiey Maviyesill Baktım şimdi, o indirim sadece baskılı modellerde varmış. Nakışlı istiyorum ben ve güzel modeller var. İnceleyeceğim mutlaka. Teşekkür ederim 🤗