kucukcivciv09 Kızlarım ben 1 hafta kadar multivitamin, demir ve d vitamini aksattım şimdi tekrar içtigimde migde bulantısı yapmaya başladı başta böyle bir sorun yoktu sizlerde de oldumu?
mavisevdamm_m kucukcivciv09 bende oyleyim ya içtiğim zaman midem bulanıyor icmeyince sıkıntı yok 23 haftaligim bende biraz aksattim biraz dediğim üç dört hafta… Bebeğe bı zarari olur mu eksik kalır mı bende onu düşünüyorum
Crnsln kucukcivciv09 vitaminler bende çok bulantı yapıyordu yemekle birlikte içmeye çalıştım o yüzden.
mickey kucukcivciv09 Vitaminlerden dolayı mide bulantın olduğunu düşünmüyorum ama tabi doktorun daha iyi bilir. Gebelik nedeni ile mide bulantısı yaşarken ben,herhangi bir hapı kullanmada sıkıntı yaşıyordum kullandığım zaman midem bulanır kusar ve o hapı geri çıkartırdım. Ama şuan geçti bulantılarım
kucukcivciv09 mickey kuzum benim hiç migde bulantım olmadı bide o ilaçlar yüzünden mi diye kendimi de denedim içtiğim gün migdem bulanıyor içmedigim de birşey olmuyor o yüzden vitaminlerden dolayı dedim😊😊
kucukcivciv09 mavisevdamm_m kişiden kişiye degişir o kuzucum benim kuzrnim ne vitamin kullandı ne yedigine içtigine dikkat etti o haldeyken çocuk çok saglıklıydı
mavisevdamm_m kucukcivciv09 aynen öyle dun gece içeyim dedim bugünüm zehir oldu iki hafta sonra kontrolüm var bakalım ilacı değiştirmesini isteyecegim
kucukcivciv09 mavisevdamm_m ben bugün sordum da bana arka arkaya içme dedi bide öyle dene olmazsa başka ilaç kullanırsın dedi kuzum😊
Rah3 @“kucukcivciv09”#p32988700Decavit adlı multivitamin kullnıyorum. Bende hep zorlandım bu ilaca yeni başladım 20 gündür çok şükür iyiyim doktorunuza danışın bu ilacı sorun bünyenize uygunsa kullanabilirsiniz bn memnunum
kucukcivciv09 Rah3 bakalım bi konuşucam dün sordugumda bi de arka arkaya içmeden kullanmayı dene dedi olmazsa degişicek ilaçlar