Pnarozcan Gamze_gamze ben ilk doğumumu aksaray hastanesinde yaptım sevilay hanımda memnun kalmıştım ama ikinciyi devlet hastanesinde düşünüyorum
Gamze_gamze Pnarozcan ben de devlete gidiyorum doktorumdan çok memnunum doğumu da orada yapmayı düşünüyorum siz kimde yapmayı düşünüyorsunuz doktor tercihiniz var mı
Pnarozcan Gamze_gamze ben bi kontrol için ahmet ilker hocaya gitmiştim iyi geldi bana yine ona randevu bulabildim ona gitmeyi düşünüyorum. Siz hangi doktora gidiyorsunuz
Gamze_gamze Pnarozcan ben Koray Görkemi tek geçerim. Müthiş bir doktor özeldeki kaç doktoru cebinden çıkarır hem ilgisiyle hem bilgisiyle
bebeimgeliyo Pnarozcan ben daha iki kere gittim nerede devam ederim bilmiyorum arkadaşım sürekli Ahmet beye gitti sezaryenini de o yaptı memnundu bir sorun olmadı şükür.
Gamze_gamze 0668 her pazar sabah 10 da mhrs açılıyor sıra bulabilirseniz alıyorsunuz genelde 2 hafta sonraya veriyor
Pnarozcan 0668 0668 ben de mhrs üzerinden talep oluşturuyorum ne zaman randevu olursa mesaj geliyor hemen girip alıyorum randevuyu
Gamze_gamze 0668 ben 15. Haftama girdim. Koray Görkem ve Meryem Bekmezciye gitmiştim ikisi de çok iyiydi
0668 Gamze_gamze anladım cnm teşekkür ederim ben daha hic devlete gitmedim sira alabilirsem bende gideyim