Derya341986 Fbd aktarcı tanıdiımız eşime vermiş suya koysun ve biraz içsin diye demekki öncesin de de oluyor
Fbd Derya341986 bende aldım kuzum da evde duruyor ben Doğum sancıları başlayınca koyacağız sanıyordum iyi oldu öğrendiğim 😊
Zeynp Derya341986 sezaryeni niçin düşünmüyorsun Allah korusun tuvaletini yaparsa ya Vakti de gelmiş Belli ki açılman zor olacak
YagmurDaskn Derya341986 Hurma yiyip merdiven çık en etkili yöntem. Ama olmuyorsa olmuyor. Ablam 42. Haftayı doldurmak üzereydi hala Doğum yapmadı mecbur sezaryen ile aldılar. Bebek içeride çok durdukça zehirliyor anneyi
Derya341986 Fbd valla yürüyorum cnm yaptım şimdi meryem ana otunu açılsın bir yudumda içicem doğurana kadar sudan çıkarmıycam
Fbd Derya341986 bende yarin yapayım bari ya 😊 boş yere bekleyecektim teşekür ederim inşallah seninki de kısa zamanda işe yarar 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Esilaminel Derya341986 ishal belirti diyorlar hadi inşallah tez zamanda sağlıkla kucağına alırsın canim⚘
Derya341986 Esilaminel herşeyi diyolaarda cnm tık yok bide bgn az hareket etti endişelndiryo beni yani hiç hareketsiz değil ama bir önceki günlere göre az
Derya341986 YagmurDaskn valla cnm bir merdiven var eve çıkarken görsen burdan mı çıkuyosun drrsin her gün en az 5 hurm yiyorum ddğin gbi nasip değilse olmuyor