Nurrrr10 Kızlar 14 haftalık gebeyim doktor bir çıkıntı var erkeğe benziyor ama kızda da çıkıntı olabiliyor dedi sizce cinsiyeti ne olur bu durumu yaşayan oldu mu
Bguzeel Nurrrr10 aynısını yaşadık. Doktor ikilemde kaldı. Çıkıntı var ama kızda olabilir dedi aynı bu şekilde. Velhasıl kızmış. Çnkü bende kız hissetmiştim yani erkek olsa bariz pipi diyolar genelde ikileme düşmüyolar bencee. Hayırlısı olsundu❤️
Babymom-2- Bguzeel Nurrrr10 12+6 merhaba bakarmısınız canım bizimki bu şekildeydi doktor yüzde 90 erkek dedi sizinde böylemiydi   siyah olan nub tarafı renkli olan iki bacak arası üstten
Betusasyaduru Nurrrr10 Banada gösterirken bak burası diye göstermişti ve ben bile görmüştüm ekranda sonuç kız bebek geldi :)
Nurrrr10 Aslanmom1 siz özele mi devlete mi gittiniz benimki devletti devlettwkiler pek net konuşmuyor
Bguzeel Nurrrr10 yani 11 de ve 12 de bile görülen o pipi 14te de görülürdü bence🤣 ama tabi belli de olmaz 🤷🏻♀️ bende 15 haftaydı gittiğimde bunlar oldu . 20 haftalıkta da tamamen kız oldugunu öğrendik. Gönlünüzden geçen neyse o olsun saglıkla ve hayırla🤗🥰
Nurrrr10 Bguzeel sağol canım sabah aç karna gittim bacakları kapalıydı sadece çıkıntıyı gördüğünü söyledi bakalım
Nurrrr10 Babymom-2- bence sizinki kesin erkek pipisi görünüyor benimkini çok göremedim aç karna gitmiştim bacakları kapalıydı sadece çıkıntıyı gördü
Bguzeel Babymom-2- pek bişi anlamadım valla ama doktor yüksek bi oranda erkek demiş zaten 🤗 yani cihazı iyiyse ki renkli de bakmış bence erkektir💙
Babymom-2- Nurrrr10 bu haftalarda belli olan oluyormuş bebek gösterirse canım özele gidiyorum ben yandan görüntüsünde gördü çıkıntı düz olursa kız açısı dik olursa erkek diyorlar
Bguzeel Nurrrr10 gerçi devlete gidiyomuşsunuz yani devlete gidenlerde daha çok yanılma oluyor. İlk gebeliğiniz mi