sandraa2 42Nurrrr 📌 33 haftalık olduk ama hiç bir hazırlığım yok 📌2. Doğumum olduğu için normal doğum gözüküyor 🫠🫠 📌Sadece sıcaktan ayaklarim odem yaptı uyuyamıyorum
Ssem 42Nurrrr 32.haftadayım herşeyi hazır çok az eksik kaldı yıkama ütüleme kısmını henüz yapmadım onuda birdahaki hafta tamamlayacağız inşallah 🌸
42Nurrrr Fatma_ecem4 valiz en mantıklısı gibi daha düzenli olur diye düşünüyorum. Bnde Allah nasip ederse valiz alıcam.
metemom_ 42Nurrrr 32haftalik olduk bu gün kıyafetlerini yıkayıp ütüledim sadece çantası hazırlanacak bu gün beşiğinin de kurulumunu yapacağız daha sonrasında temizliğe başlayacağım
sandraa2 42Nurrrr gün yaklaştıkça bnmde başlıyor korkularım ama Allah büyüktür yardım eder elbette dua edelim bol bol🤲
42Nurrrr 1prensesannesi__ bnde çok yoruluyorum fakat mağaza gezmek heleki bebek alışverişi keyif verdi.
Mikrofon0 42Nurrrr 32+4 alışverişi bitti sayılır yıka ütüle hazırla kaldı normal doğum görünüyor inşallah da öyle olur ☺️
Leylaaaaa 42Nurrrr 31+1 deyim, ilk çocuğumdan her şeyim var yıkadım ütüledim sadece çanta yapacağım, haftasonu hallederim sanırım
Tugba1tugba 42Nurrrr 30 hafta 🥰 bi çok şey hazır kıyafetler yıkanıp ütülececek ona da acele etmiyorum 1 günlük iş zaten kolay oluyor çok
CnY7 bebeefendi merhaba doğumunuz sezaryan mı olacak normal doğum mu doktor bir tarih verdi mi sezeryansa eğer