42Nurrrr Merhaba hanımlar 31+4 selamlar nasılsınız neler yaptınız. Nasıl gidiyor hazırlık yaptınız mı doğumu normal bekleyen varmı.
Zumra1234 42Nurrrr herşey haız beklemedeyiz😊 bazen sırtıma sancı giriyor ama normal sanirim bu zamanlarda 33+5 haftaligiz
Galya15 42Nurrrr eksiklerimiz var ve ben şehir dışında ailemin yanındayım önümüzdeki hafta eksikleri tamamlayıp kıyafetleri yıka ütüle yaparım 33. Haftada hastane çantamı hazırlarım 🫠
Hulo2105 42Nurrrr haftamız aynı. Bebeğinkiler yıkandı ütülendi dolabı hazır benim gecelikler yıkanıp ütülenicek sonra çanta yapıcam. En sonda beşiğinin kormalıkları çarşafını falan yıkıycam onları sona bıraktım ki tozlanmasın
Buseirgit 42Nurrrr 33+6 hava çok sıcak dayanılmıyor. Bugün hiç bir iş yapasım yok oturup duruyorum boş boş
Sarina98 31+1 iz, artık başlamam gerek hastane çantası bebek çantası hazırlığına. Yıka ütüle yapacağım, alınacaklar var biraz onları Hall etmem lazım.. oğlumda hazırlıksız yakalanmıştım diye gözüm korkuyo
Hulo2105 42Nurrrr çok hareket edemiyorum hemen yoruluyorum artık. İlk doğumum sezeryan olacak doğumum o şekilde istiyorum
AybarssMom___ Ben de 33 haftalığım her şeyim hazır da sadece çanta hazırlaması kaldı. Korku heyecan basmaya başladı. Benim öyle ağrım sızım olmuyor çok şükür ama hiçbir şey de yapasım gelmiyor.
Kittennn 31+3 üm ailemin yanına geldim farklı şehire eve dönünce kıyafetlerini yıkayacağım , eşimle bez ıslak mendil kişisel bakım vs alışverişine çıkacağız kendime bir şey almadım pijama falan 🫠onları da halledicez inşallah sonrası hastane çantası hazırlamada inşallah
SrpYlmz 42Nurrrr merhaba 31 iz bizde kıyafetleri dolabı tamam hastane çantası icide hazır sadece valize koymadım bu ay bitince yatağını kuracağız inşallah sağlıkla gelsinler 🫶🙏 bende durumlar yatmak sağa sola dönmek çok zorluyor sıcakta hele berbat hiç bişi yemek bile yapasin gelmiyor 🫠
Cagla-2434 42Nurrrr ben de 31+3 um şuan 🥹 doktor kontolumden geldim herşey yolunda şükür . İlk defa nst ye girdim ( dün kustum ve altıma kaçırdım ciddi miktarda genel kontrol amaçlı istedi doktorum ) Nst de herşey normal sancı yada doğum belirtisi yok . Hastahane çantamı daha hazırlamadim ins bu h.sonu yıkama ütüleme ile baslicam Bebiş odası temmuz 10 gibi gelecek bakalım 🌸
Buseirgit 42Nurrrr evet ya. 2 kızım var biri 4 diğeri 2 yaşında mecbur onların peşinde dolanıyorum. Bir anca doğum yapsakta bir rahatlasak