Esum48 mervehepuyar bana devlette gittigim doktor yazmisti sonra kendi doktoruma basladim bu kadar yuksek doz zararli onu kullanma dedi. Ilk 3 ay folidoce kullandim
Damyavuz mervehepuyar 2. Hamileliğim de nöbetçi doktor vermişti, sonradan öğrendim ki çok tehlikeli imiş. Ama ben o kadar kötüyüm ki kötü rüyalar geceleri böyle hayalet tarzı şeyler uyuyorum uyanıyorum tekrar berabattı. Allahtan çok az kullandım 🥲
mervehepuyar Damyavuz çok sağolun yorumunuz için buna rağmen bana günde 2 kere dedi adam inanamıyorum
Damyavuz mervehepuyar şaka gibiler ya 🤦🏻♀️ anlaşıyorlar sanki bazı doktorlar bilerek yapıyorlar. Nasıl bilmiyorlar bu ilacın ağır olduğunu.
RBurcu mervehepuyar metil formatında olmalı diye söylüyorum uzmanlar Ben de 1 hafta kullanmıştım sağlık ocağından verdiklerinde Daha sonra kadın doğum doktorum metil folat iyot verdi Bu doğal formuymus Zaten folbiol 5 mg çok çok yüksek Ama 400 mcg icmek gerekiyor 🌼
mervehepuyar Damyavuz bende anlayamıyorum ben direk değiştirdim zaten 1 ay geç başladim diye mi acaba 2 tsne verdi dedim acaba ama yine de riske atmak istemiyorum