dogurangaplumba Yazmelegi_ menüm karnıyarık pilav cacık ama benim bebe uyursa yapcam eğer uyumazsa bütün gün ağlarsa yumurta kirip yicem
elif475475 kahvesever__ yemeklerle sadece karpuz meyve olarak yenir. Diğerleri arasında 2 saat olması lazım yoksa midede alkol etkisi yaratıp alkol kullanmayan biriyseniz de harama sebep olabilir 🙃
2princessmother Köri soslu mantarlı kremalı tavuk Makarna Karpuz Tatlı da dünden dolapta sütlaç var buz gibi 🌸
Hulo2105 Yazmelegi_ eşim gece gelicek dünden kalan kavurma pilav vardı karpuzda doğrar yerim🌈 ertesi güne yemek kalması harika bişey😂😂
Yazmelegi_ Hulo2105 bide şey oluyor ertesi güne kalınca yemekler daha bi lezzetli oluyor 🌸afiyet olsun 🥳
Burcu-2634 Yazmelegi_ sarma, mercimek çorbası, pilav, fırında köfte patates, salata, ayran tatlım ıslak kek çayla ikram ederim misafirlerim varda 😂
cLearQueen myavocado ayyy en sevdigim menü.. eşim de bayilir bamyaya 😄 iyi hatirlattın canım ben de yapayim bari eline sağlık🤭
myangelson Yazmelegi_ Diyarbakır’da son yemek yapışım bugün 😅 Kuru dolma Yeşil mercimek yemeği Yoğurt Turşu İçecek 😂
cLearQueen myangelson misafir kabul ediyo musunuz 🤣 kuru dolmayı cok cok severim 🥰 ben yapmayı bilmem bi kere kv yaparmisin dedim yapmadı saolsun 😃
Yazmelegi_ myangelson yaaa gitme vakti geldi miii yeni şehirde yeni hayat inşallah hersey istediğiniz gibi olur 🌸 afiyet olsun bu arada 🥳
Badehandekuzey Yazmelegi_ ben kabızlık yüzünden çorba yapıyorum hergün iyi geliyor. Genelde yaz mevsiminde kızartma yaparlar ama ben yiyemiyorum genelde patatesi bile fırınlıyorum yada sebzeleri közleyip yoğurtla yiyorum
Yazmelegi_ Badehandekuzey o kabızlık sorunu bende de çok vardi kefir içiyorum onun sayesinde düzeldi birde doktor düzenli kahvaltı yemek yemek çok önemli demişti 🌸 afiyet olsun 🥳
myangelson cLearQueen ederim tabi gel evin her yeri koli ama olsun 😂😂🤪🤪 yaa aslında çok kolay ya bende buradayken almıştım biber patlıcan onları bitireyim diye yapıyorum bugün