Rukiyyeelisa Geceleri rahat uyuya biliyor musunuz? Ve Spor yapıyor musunuz? Benim 2 buçuk yaşında kızım var ben hiç yerimde duramıyorum bazen hamile olduğumu bile unutuyorum 🥹😁
Beyzakeles Rukiyyeelisa 2 yaş oğlumla 22 haftalık hamileyim herşeyi geçtim gece uykum yok belimin ağrısından sabaha kadar dolanıp duruyorum😞
tamamdanolmuss Rukiyyeelisa rahat uyuyamıyorum ilk gebeliğim spor da yapmıyorum kasık fıtığım var ayakta fazla kalınca ya da yürüyünce ayağıma vuruyor. Bir de birkaç gündür vajina kemiklerinde ağrı hissediyorum normal mi acaba? Muayenem güzeldi doktor hiçbir sıkıntı yok dedi. Ben de sormayı unuttum
Rukiyyeelisa Beyzakeles Allah yardımcımız olsun bazen okadar çok zorlanacağım ki diyorum doğumdan sonra inşallah aşılabilirim🤲🏼😔
Eso51 tamamdanolmuss aynı ağrı bende de var vajina kemiklerim çok ağrıyor doktoruma sordum normal olduğunu rahim kisaligi felan olmadığını söylemişti bazen yürüyemeyecek kadar ağrıyor :(
Rukiyyeelisa tamamdanolmuss çok fazla hareket etme ağrın azalana kadar ara ara masaj yap rahmine hindistan cevizi yağı kyllan çok iyi geliyor
Eso51 25 haftalık hamileyim El ayak yanmasından çok zor uyuyorum defalarca soğuk su ile yıkıyorum 🥲😪😪
tamamdanolmuss Eso51 yürüyemeyecek kadar değil benimki ama değişik bir ağrı özellikle sağ taraftaki. Bacak kemiğimle beraber ağrıyor sanki tarif edemiyorum ağrısını 😕