Rabbiaaa benim 4 cm acilmam vardı. Gittim yatış verdiler suyumda çok azalmiati 38+0 da doğum yaptım. Aksam 9 gibi girdik suni sancı verdiler 11 de çıktık. Acilmalarim hızlı gelişti benimde her sancı gelişinde dogru ikinmalarimla 2 saattte doğum yapmistim. 4 dikişim olmuştu hiç hissetmedim oan sancidqn ne dikişi ne kesiyo hissetmiyorsun zaten. Ama suni sancı zorlayıcı ne bileyim ben bukadar olduğunu düşünmüyordum valla yatağı parçaladım diyebilirim. Şimdi ikinciye hamileyim bilmiyorum benim sancım olmuyordu sadecee bebeğim çok toplanıyordu karnım taş gibi oluyordu korktuk gitttik iç sancım çok varmış hemen yatış verdiler. Heran toplanmasının nedeni de suyum baya azaldığı içinmiş. Yani evde çekmek istiyorum sanciyi busefer ama sancinin nasıl birşey olduğunu bilmiyorum korkuyorum da birşey olacak bebeğime diye bu ikinci de evde çekmek istiyorum sancimi bakalım nasip 😂acilmamin olması için de ben kendim yerleri hep eğilip sildim 36.haftadan başlayarak. Onun etkisinin olduğunu düşünüyorum. Başka hiç birşey yapmadım ha tabi bide cinsel ilişkinin de yeri baya ayrı oda doğumu başlatıyor açılmaya destek oluyor