Senmsii Elifceylann Sperm sayımız normaldi ama hareket hızımız çok çok düşüktü doktor ameliyat olmadan doğal yol ile kalman imkansız dedi bizi çok korkuttu. Bizde korunmayı bıraktık o ay hamile kaldım biz şok tabi
Alparslanyigit19 Elifceylann biz bir sene korunmadik hamile kalamayinca doktora gittim herşey güzel dedi kadın doğum eşinde ürolojiye gitsin dedi eşim gitti varikosel denildi bir kaç doktor a gittik Kendi doktorumuz ameliyat dedi diğer doktorlar ameliyat olsa bile çok değişiklik olmaz denildi iki kere ameliyattan sonra test verdik üçüncüye düzelmezse tüp Bebek demişti biz moraliniz bozulmasın diye kafamız rahat olsun diye gitmemiştik sonra hamile olduğumu öğrendik tabi eşim varikoselden ameliyat oldu keçiboynuzu pekmezi kullandı vitamin kullandı doktor vermişti takviye ameliyattan sonra doğal karışım kullandı arı sütü polen propolis karısımi felan kuruyemiş çiğ kabak çekirdeği çiğ tüketti hiç beklemediğimiz bir zamanda öğrendik korunmuyorduk zaten o ay safradan rahatsızlık geçirdim ben ameliyat felan olmadan hamile kaldım rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla kucağımiza alırız inşallah ben şuan 4.5 aylık hamileyim
Altin Biz bu durumu yaşadık yeni evliyiz,ilerde tüp bebek yapmayı düşünüyorduk hatta bu durumdan dolayı rahat davrandık yani korunmadık evliliğimin 3 nci ayında hamile kaldım
Elifceylann Altin bizde bu ay tüp bebek hazırlığuna başladık ama bende şu an gecikme var 5 gün eşimden dolayı test yapmadım olmaz diye düşünüyorum
Altin Elifceylann Allah yardımcınız olsun inşallah hamilesinizdir umut her zaman var bu durumu yaşayarak buna inandım eşim o dönem Mesir macunu kullanıyordu belki onun faydası oldu ama biz evlenmeden önce doktor ona demiş çocuğun hiç olmayacak diye Allah isterse her şey oluyor ya
Altin Elifceylann Ay canım🥺 Olur canım sen gönlünü ferah tut, dualarım seninle bu gün olmazsa yarın inşallah.
Elifceylann Altin çok teşekkür ederim bi yanımda hiç umut yokken bi yanımda çok umutluydu ama olmadı hayırlısı buymuş dua ederseniz çok sevinirim