yenidenanne34 Duyguudaa ne zaman doğum yapacağına bağlı 38de doğurursan 70i bulmaz ama 40ta doğuranda var o zaman 70e yaklaşabilirsin veya bulabilir
rahime_ali-26 Duyguudaa bende 52 ile hamile kaldım şuan 65-66 falanım 38. Haftadayım zannetmiyorum 70 olacağımı
Duyguudaa yenidenanne34 bilmiyorum ki normal doğum düşünüyorum doktorum izinde temmuzun başında gideceğim kontrole bir tahmin yapar mı ki
yenidenanne34 Duyguudaa aşağı yukarı bir tahmin yapar ama tutar veya tutmaz tamamen bebeğe bağlı o ne zaman gelmek isterse o zaman gelir 🥰
Alparslanmom__ Duyguudaa kilonuz gayet iyi maşallah bende 33+4 haftalığım 6kd almsm sadece gebeligimde bakalm doğuma kadar nekadar olacam
Duyguudaa yenidenanne34 haklısınız 😍 38.hafta bir anda mı oldu sizin yoksa önceden mi planlı mı değilse belirtiler ne zaman başladı acaba
yenidenanne34 Duyguudaa benim sezaryen olacağı için planlı oldu canım ilk doğum sezaryen Buda öyle olacak pazartesi günü inşallah 🥰
Alparslanmom__ Duyguudaa teşekkürler bebislerimiz sağlıklı olsunda kilo önemli değil Allah’tan bebegm iyi kilo alms yediklerim bebeğime yarıyor çok şükür ki🙏😊