Dilekulgtt Evet arkadaşlar bazen ruyama filan giriyor etkileniyorum sanirsam dizideki karakterlerinden varmi sizinde beğendiğiniz benimde eşim böyle bi karakterde olsaydi dediginiz 😊 ben tolga saritas burak tozkoparan vee murat yildirim favorilerim 😊
Mucizeayla Dilekulgtt ayyy benim hiç yok ya dizi zaten izlemiyorum nedense hiç birini de sevmiyorum oyuncuların 🥴
_moom Dilekulgtt yalı çapkını ferit🤣🤣🤣biraz eşime benzetiyorum hareketlerini gülmeleri el hareketleri o yüzden sanırım sempatik geliyor it😝
Fundaaaaa Dilekulgtt güneşin kızları ve söz ‘den beri mavişimde mavişim diye geziyorum bayılıyorum Tolga sarıtaş’a 😃 kocamın en büyük düşmanı gibi 😂 birde Ahh jensen ackles 😍🫠 önüne kimse hiçbirşey geçemez resmen supernatural izlemeyen varsa izlesin 🤩 onun dışında yok dizi izlemiyoruz zaten eve girdiğimiz süre kısıtlı 😂
Dilekulgtt Mucizeayla aaa en azindan bir iki tane favorin demi yok bende fazla izlemem ama sevdigim 1 2 dizim oluyor 😅
Dilekulgtt _moom aaa evet tabi benziyorsa dikkatini cekmistir canim bi ara izliyordumda biraktim oda sempatik 😊
Dilekulgtt Fundaaaaa evet yaa tolga saritasi cok seviyorum hele söz dizisindeyken emin guclu tavirlari cok dikkatimi cekmistir hatta ruyama bile girmistir yani komik gibi ama 🤣🤣bende belli etmiyorum esime ama hayranim o adama ya 🤣
Niloyaaaaa Fundaaaaa Jensen Ackles aşığıyım başka da kimseyi tanımam üstüne 🤣🫶🏻 hatta eşimle yeniden supernaturel e başlayalım dedik izledikçe mest oluyorum 🫠🫠geçen kendimi kaptırıp sesli düşünmüşüm vicdansız insan bu kadar yakışıklı olur mu dedim eşim sinir oldu trip attı 😬😬😬
Fundaaaaa Dilekulgtt hahaha bir haftalık evliydik biz söz’ü izliyoruz beraber aay gözlere bak yaa dedim boşta bulunup 😂 izlemiyorsun birdaha şunu askerlik böyle değil zaten saçma sapan anlatılmış falan dedi 🤣 orda anladım aşırı bozulduğunu sonra zaten final yaptı dizim 😂
Dilekulgtt huzunluponcik himm ben hic sevemedim o adami ya dizisi var gaddar onu bile izlemedim ama tercih ettigim insanlarin dizilerini izlerim kesin 🤣
huzunluponcik Dilekulgtt şuan bende beğenmiyorum ama o dönem çok iyi geliyordu bana oynadığı karakterden midir nedir
Dilekulgtt huzunluponcik evet cnm karakterler etkiliyo bizi yaaa bende mesela ates kuşları vardi barbaros o cocugu cok begeniyodum sevgisi sahiplenisi hosuma gidiyodu 🤣 sonra diyodum biz niye esimle boyle degiliz ama iste dizi oldugu icin ozeniyoruz sanki
Yaprakdokumuseverr Dilekulgtt Ünlü falan sevmem ama 1 kişi hariç inşallah çocuklarımda öyle yakışıklı olur bir neslin sevgilisi emir sarrafoğlu 🤣 Çağatay ulusoy diyip kenara çekiliyorum. 👌🏻
Dilekulgtt Yaprakdokumuseverr insallah canim 😊😊 unlu olarak degil canim bende dizideki karakterlerini seviyorum 😅
Dilekulgtt Yaprakdokumuseverr valla izlemedim hic dizisini oyle denk geldim ama coskulu izlemisligim olmadi zaten simdiki diziler sacma sapan 😅😅