Ademinee 26+5 haftalık hamileyim bugün doktora gittim bebeğim 890 gram bana az geldi doktora sordum normal dedi sizin o haftalarda kaç kiloydu bebeginiz
Busra_bugraaa Ademinee haftasıyla gayet uyumlu zayıf değil ki canım Bende 23. Yada 24. Haftada gitmiştim 700 gr dedi Pazartesi gideceğim bakalım ne kadar olmuş
Roseyaman Ben iki gün önce gittim 25+6 haftalık tı 1kg olmuş kızım maşallah ama sizinde iyi kilosu sıkıntı yapmayın bizim baştan beri bir hafta önde gidiyor
Glsmrt Bende gecen persembe gunu gittim 24 haftalikken 620 gr boyuna 28 cm dedi neden bebegin kucuk kalmis dedi bana bir hafta geriden geliyomus..simdi 25+2 olduk..bol bol sut iciyorum 2 hafta sonra tekrar gidicem insallah toparlanir bebegim benimde..
Roseyaman Ademinee sıkıntı yapma canım bundan sonra daha alacaklar inş haftasına göre iyi yani 750-1000 gr arası olmalı bizim önde gidiyor biraz
1melek1annecik Hiiiç moralini bozma bi haftada bile öyle bi fark atıolar ki başımdan geçti biliyorum ☺️ yapacağın şey basit yumurta süt kuruyemiş maden suyu ve kaşar peyniri bunları ihmal etme hamur işi ve tuz tüketimini azalt 27 de 1 kiloya yaklaşmış hatta geçmiş bile olabilir ☺️☺️
1melek1annecik Ademinee senden de Allah razı olsun inşallah ☺️ moralini yüksek tut sağlıklı olsun da kilo alınır 💕