Nergizgokce Biz 37+1 olduk haftaya çarşamba doğumum var sıcaklarla baş etmeye çalışıyorum sizlerin nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor 🐣🥹🌸
Alparslanmom__ Nergizgokce 33+4 daha bana var temmuz sonu Ağustos başı dedi doktorumuz şimdilik hayrlısi bakalım 🙏 sağlıkla bebislerimizi alalım kucaklarimiza insllah
YeniGelinMeselesi Nergizgokce tam 39 oldum bugün ve artık gelsin diye etmediğim dua kalmadı o kadar çok ağrım var ki bebekte iri aşırı baskı yapıyor son 1 haftam özellikle iyice canımdan bezdim derler ya o şekilde geçiyor Allahım bu yolda kimseyi süründürmesin bekletmesin hayırlısıyla kolaylıkla kavuştursun bizleri bebelerimize 🥹🙏🏼
DenizRoni Nergizgokce 39+1 olduk bizde çok zor oluyor bu sıcaklarda uykular haram oldu valla dönemiyorum yatakta gelecek gibi görünmüyor sancım falan yok cuma kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek
Pinaargunes 36+2 haftalıgız allah izin verirse 11 temmuzda bizim , korkuyorum gerginim stresliyiiim 😂😍
elifdiyorkii Nergizgokce 37+4 ne zaman doğuracağım belli değil o yüzden sıkıcı 😂 1 cm açılmam var ama sancı nişan vs yok bekliyoruz bakalım 🥹
OZZGEECEE 1 cm açılmam var, nişanım geldi dün. 38+4 ne sancım var ne bir rahatsızlığım. Doğurmak ta istemiyorum daha hamilelikten bişey anlamadım, ama geriliyorum da aniden mi gelir sancılar anlar mıyım diye.
OZZGEECEE elifdiyorkii pazartesi çatı muayenesi oldum ilk kez, orda söyledi doktor. Ertesi gün de nişan geldi
Mucizem_01011 35+5 ama daha günüm belli deqil niye benim doktor söylemiyor anlamıyorum 38 de alsa keşke :(
Nergizgokce Mucizem_01011 sezeryan doğum mu olcak randevunuz ne zamansa verir artık günü sezeryansa aslında benim 32. Haftada vermişti
gula_09 Nergizgokce 37+6 olduk bu gün😍 1 temmuz doğumum var hayırlısıyla inşaAllah, artık çok halsizleşdim dünden beri karnım baya sert🥴
Nergizgokce gula_09 hayırlısı olsun canım bir avazda alalım kucaklarımıza inşallah ya benimde 3 temmuz
MrveNhrCglr 37+5 yarın kontrol var, sezeryan olacak 2. Ama gün vermedi henüz 39 a doğru planlarız dedi. Doğum iznine yeni çıktığım için Hala son hazırlıklara çırpınıyorum.
yenidenanne34 Nergizgokce bende 37+2 yim pazartesi günü doğum artık evde bile yürümek hareket etmek çok zorlaştı ağrılarım tavan durumda günler geçmiyor 😭
Mucizem_01011 Nergizgokce evet sezeryan bugün gittim doktora ben sormasam söylemiyordu devlet diye snrm anlamadm ben sordum 38 içinde alırız dedi