Tubadefne2019 Rumeysa25_ 3lu yapma bence çok Dr da bı geçerliliği yok diyor.yuksek risk çıkıyor.moralini bizarsin.
Gulsen5222 Rumeysa25_ Benimde sonucum dün normal çıktı 34 yaşındayım 3 lü yaptırmayada korkuyorum yaşa göre yüksek çıkarsa moralim bozulur doktorum 2 li tarama testi doğru göstermiyor istersen karından sıvı aldır için rahat olsun dedi ama kararsızım çevremdekilerde boş ver umursama diyorlar
GizaxK Gulsen5222 karından sıvı aldırma çok riskli bir durum sürekli yatman gerekiyor ve erken doğuma sebep oluyor yinede siz bilirsin 😕
Gulsen5222 GizaxK aman ozaman unuttum gitti)))hiçte yatamam zaten düşünüyorum da riskli çıksada bundan sonra yapa bileceğim birşey yok
GizaxK Gulsen5222 Allah korusun bir sorunu olsa canına kıyabilirmiyiz asla kıyamayız Buda Allahtandır diyip kabul etmek düşer bizlere Emin olun kötü bişey yoktur Allah’a sığının benim bebeğimde de yarık dudak damak var Allah bundan asağıya etmesin şükredin ♥️👍
Gulsen5222 GizaxK çok haklısın canım çok doğru tabiiki kıyamayız Allahım senin bebişede hayırlı uzun ömürler versin inşallah