Dilekdamla 1_Pandackk bi kızım var adı Damla Nur ❤️ ikincisini Defne Mira düşündüm. İnci ve Pırıl isimleri de hoşuma gidiyor ama yanına ikinci isim uyduramiyorum.
surprizbebe Dilekdamla inci güneş bi arkadaşımın kızı. Bence güzel bi kombinasyon. Söylerken hoşuma gidiyor
Elif_9393 Haftamdayim anca isim begenebildim 😀 değiştirmezsem İkranur sahra koymayı düşünüyorum nasıl sizce😀
Umitsema Ilk oglum aras ikinci oğluma hamileyim 36 haftada görkem koymayi dusunyrz cok zor erkek ismi bulmak 🤗
Prensesannesi123456 1_Pandackk Kızımın adı Aylin İkinci kız olsaydı NİLAYolacaktı Erkeğe benzetti tam kesin değil Mete Yiğit düşünüyoru
HafizeVrr Kız olsaydı Aden koyacaktık fakat Şuan 20 haftalık hamileyim erkek olduğunu söyledi doktor Yiğit Arden koyacağız🥹
Yenianneforum 1_Pandackk Uras koydum ben anlamlı güzel isim yada Atlas ama anlamdan dolayı Uras düşündüm
Esraavann Yenianneforum oğlunuzun ismi çok güzel bende düşünüyorum aynı ismi ama huyu suyu nasıl isim etkiliyor mu hareketlimi sakın mi nasıl bir bebekti