artikboyle Sabahları istifra etmiyorum ama ondan beter eden bir bulantı oluyor bu yüzden işe de geç kalmaya başladım Allah sonumuzu hayır etsin bunu yaşayan var mı😭
Yeniyeniden artikboyle bence en kötüsü ya calisken böyle birseyin olması en korktuğum inşallah olmaz bende
Filiz-02 artikboyle valla ben ev hanımıyım ama 24 haftalık olduk hala günde 10 defa kusuyorum ilaç kullandığım halde
Filiz-02 artikboyle Allah yardımcın olsun ben evde olduğum halde ölüyorum mide bulantısından senin için daha zor Allah yardımcın olsun inşallah
dorukabioluyor Oğlumda 16. Haftaya kadar devam etti bu sefer 8. Haftadayım hala devam. Allah yardımcımız olsun.
artikboyle Yeniyeniden inşallah olmaz sizi bir de iş yerindekilerden gizlemeye çalışıyorum ilk aylar özellikle ama dış görünüşüme de yansımaya başladı ve wc sürekli erişebileceğim bi yerde değil🥹
Pinar_3 Filiz-02 bende aynı sen 8 aydır aralıksız kusuyorum ilaç aldığım halde 33 haftadayim hâlâ devam bu ne şans
artikboyle Filiz-02 çok teşekkür ederim Allah sağ salim süreci sağlıkla bitirmeyi nasip etsin hepimize…
Yeniyeniden artikboyle al bendende o kadar 3 aya kadar söylemek istemiyorum ama şimdi izinlerin alıyoruz wc benimde öyle bir uçta ikanin önünden geçiyorum birde zırt pırt wcdeyiz
benimmentalsaglik canim benim 20. haftada kesilmisti ama o gune kadar akla karayi sectim ne zordu evin odasinin kokusundan bulanir kusardim Allah yardimcin olsun ❤️
dorukabioluyor 9Busra9 oğlumda öğrendiğim gün bulantı kusma ile öğrendim bu hamileliğimde 6. Haftada başladı.
Filiz-02 Pinar_3 vallahi ben de anlamadım böyle soyledigim zaman da herkes yok sen çok mu nazlısın kimisi de sürekli kusyosun senin yüzünden çocuk kilo alamıyor diyorlar ama 24 haftalık oldum 750 gr normal mi sizce kilosu
Pinar_3 Filiz-02 normal bence 29. Haftada 900 gramdi bizimki elalemi takma laf olsun torba dolsun ben o kadar kusmaya rağmen bebek tombik iri