tugbaa1202 20_Deniz_07 ben inanilmaz uyuyordum yani boyle gece erken yatip ertesi güne 13-14 saat araliksiz uyudugum halde hala uykumu alamamis gibi hissediyordum direk dedim ben bi test alayim
Mhtp2260 @20_Deniz_07 2 aydan beri adet olamıyorum diye hormon testi yaptırmıştım orda çıkmıştı hamile olduğum şimdi 26+4 olduk ☺️
Esma_nur34 20_Deniz_07 Adetim bile gecikmemişti hissettim🥰 Bir anda ben hamileyim dedim durup dururken ve doğru çıktı ilk öğrendiğim an yine erkek hissettim iki doktor kız dedi sonradan öğrendikki erkekmiş yine doğru hissetmişim😎 Anneler hisseder😇🙂↔️🥹
Elanurakgun22 20_Deniz_07 bende hiçbir belirti yoktu gecikme dışında normalde de gecikmem çok oluyordu bi aralar 3 ay bile regl olmadığım oldu o yüzden önemsemedim 10 gün gecikince yalandan bi bakayım dedim hayatımın şokunu yaşadım 😂😂 şuan 11+5 olduk çok şükür
aryadeniz25 20_Deniz_07 hiç belirtim olmadı. Adet gecikmesiyle anladım. Bayrama yakındı diye evi bile komple indirip kaldırmıştım hatta 🫠🥹
gmzenur-aydn977777 20_Deniz_07 üstüne görme yaşamışım araba midemi bulandirmaya başladı adetim 2 gün gecikti ve hissiyat hemen kesin hamileyim test almalıyım oldu
Esmagul19 20_Deniz_07 benim kasıklarimda adet agrisi gibi agri vardi normalde oldugundan daha da fazla agri yapiyodu baska hicbir belirti vermedi 5 gun gecince test yaptim pozitifcikti -
20_Deniz_07 Esmagul19 benim dün gece ağrılarım kesildi. Ben bazen kesin hamileyim bazen yok hamile değilim diyorum. Ne yapmalıyım yarım günüm
bircekus Esonuzzz polibinizin buyukluğu ne kadardı bu zamana kadar herhangi bi problem yarattı mı gebeliğiniz sağlıklı ilerliyprdur inşallah ❤️