Merve-metin 20_Deniz_07 mide bulantısıyla hemde ben hamile olduğumu aklıma bile getirmedim üşüttüm dedim ama hamileymişim
papatya_hy Sumisali_ adetten ne kadar süre önce bulantı falan yaşadınız benim de bullabtılarım var ama adetime 1 hafta var
Hasret00- Merve-metin bende aynı üsuttum zannettim adetimde gecikti ultrasonda minik suprizle karsilastm 👼🏻
20_Deniz_07 Sumisali_ ben adetime 3-4 gün kala midem zaman zaman bulanmaya başladı. Halada hafiften bulantı yaşarım
20_Deniz_07 Yesimdeniz benim adetime 2 gün kaldı 3 2 gündür akıntım başladı fazla ıslaklık hissediyorum birde sanki iğne batırıyorlar belime ve kasıklarıma
Sumisali_ 20_Deniz_07 eğer bu düzenli olarak bu şekilde gidiyor ise gecikmeyi bekleyebilirsiniz.Benim hiç olmazdı şüphe etmiştim 😊
Yesimdeniz 20_Deniz_07 küçükse kaset testte çıkmayqbilir erken gebelik bulabilirseniz erken gebelik testi yapın yada en iyisi kan verin varsa kanda çıkar içiniz rahatlar en azından
ezgickm 20_Deniz_07 merhaba benimde belim ve kasıklarım da adet oldum olacağım gibi ağrım vAr test yaptım ama sizinki gibi belirli belirsiz çıkıyor adete 8 gün var sizin testiniz duruyor mu
Nazrinarslan 20_Deniz_07 bende ilk gözle zorla gözükən gölge ile öyrenmişdim. Akşama doğru yenisi yaptıkca koyulaşmışdı
Yesimdeniz 20_Deniz_07 erken gebelik testinde daha net çıkardı aslında başka eczanelere baksaydın keşke
artikboyle Psikolojik olarak çok kötü bi durumdaydım 2 hafta boyunca her şeye sinirleniyordum olur olmadık şeylere ağlıyordum ayrıca adetten 5-6 gün önce de yerleşme kanamasını gördüm
20_Deniz_07 artikboyle bende sinirleniyorum hatta kaynanama çok fazla 😂😂 yani olur olmadık sebeplere çok fazla sinirliyim ama 7 gün böyle devam etti şimdi daha azaldı çok fazla tahammülsüzdüm. Baş ağrım yoğunlaştı 2 gündür ama çok düşündüğümdendir dedim.
20_Deniz_07 Moon_Mom ya beni ne zaman bıraksan uyurum ben kendim az yemek yiyen biriyim midem çekmeyince midem küçülmüştür derim bulantı zaman zaman oluyor fazla değil
Reina 20_Deniz_07 kızımı tavuk kokusu aldığımda birden bire canımın çekmesinden anladım. Oğlanları bel agrısıyla
artikboyle 20_Deniz_07 kesinlikle durduk yere ortada bi şey yokken sinirleniyordum. Hatta eşim o kadar anlam veremedi ki hamile misin demişti. Sırf bunu dediği için de de kavga çıkarmıştım😅😅😅😅