Gulsum2308 Bebek arabası olarak elele baby ranger travel sistem almak istiyorum ama hangi mağazalar bu markayı satıyor e bebekte yok malesef bilenler yardımcı olabilir miii??
dunyam3105 Gulsum2308 ben hepsiburadadan almıştm allroud olanını daha uyguna gelmişti kampanya yapılmasını beklemiştim
dunyam3105 Gulsum2308 yani şöyle ben nisan gibi almıştım diye hatırlıyorum ilk hamileliğimde ve hep 1300 liraydı o zamanlar ki ben 1096ya almıştım takip ederek ama uzun zaman oldu benm aldığım fiyatı baz alma bence
Mrvdgclk Gulsum2308 ben yazın almıştım erkenden 1300 ama şuan fiyatı yükselmiş hatta 2500 çıkıcakmış allroad ve rangsr arasında ki fark bunun sepet bölümü kapalı ve sanki biraz daha büyük ve tekerlerinde farklılık var arkadaşımda ranger almıştı oda 1300 e aldı
Scl_67 Bende ofroad modelini gördüm sahibinden.comda bordo rengini tertemiz Az kullanmışlar onu aldım
Gulsum2308 Scl_67 allroad modeli 1600, ranger kendi sitesinden bakım bende 1300 dü. İkisi arasında kararsız kaldım özellik olarak ne gibi bi fark var ki 300 tl fiyat farkı koymuşlar bilemedim
dunyam3105 Gulsum2308 aynen öyle şöyle ama hepsiburadadan aldım deme sebebim 3-4gün içinde gelmesiydi, ben aldığımda ranger modeli çıkmamıştı ve instagramdaki sayfalarında tanıtımlarına göre bence sadece sepeti farklı
Gulsum2308 dunyam3105 sayfasına sordum Bahçelievler kadirhasta Ocak sonu mağazaları açılıcakmış bende çok yakın oturuyorum oraya, gidip bakıp böyle karar vericem artık