Eda1254 Merhaba anneler benim gibi olan varmı baş kısmı karnımda yağları aşağıda ama ben adım atınca valan bu bı kaç gündür aşağıda bı ağrı hissi duyuyorum bunu özellikle yürürken hissediyorum sizde durum ne ben 30 haftalık oldum
yavrusincabim1807 Eda1254 bebeğinin ayakları baskı yapıyor canım son iki ayım ağrıyla geçti benim artık yürüyemiyordum oturamıyordum hep korktum bişeymi var neden bu ağrı diye ama gerçekten baskıdanmış bebeğim ters duruyordu şimdi kucağımda 1 aylık oldu sabret en iyi ben bilirim o ağrıyı🤗
Zeyyno_ Eda1254 Benm ikinci gebeligim uzun süredir o hissi yaşıyorum ya bacaklarıma hep krapmlar giriyor o yüzden 31+4haftaligiz gece uyurken döndüğümde bile hissediyorum o çatı kemiklerinin agrisni
Eda1254 yavrusincabim1807 sağol canım halsiz hissediyorum midem bulaniyo zorluyo bizimki korkuyorum bazen siz neler yaşadınız normal dogummu süreciniz nasıldı
Eda1254 Zeyyno_ normalmi bu durum sizce bende ikinci gebeligim yaşıyorum doktor ikinci gebelik aşağı iner dedi ters olduğu için de bacakları kipirdadikca baskı hissediyorsun dedi erken doğmaz dimi dedim dikkat ediceksin dedi ağır kaldirma dinlen olabildiğince uzan dedi bu yüzdende korkuyorum
Zeyyno_ Eda1254 Normal baskı hissetmek ama kemikleri ağrıtacak kdr olması benide bazen endişelendiriyor acaba erkenmi gelecek diye elinizden geldiğince ağır iş yapmayin ben yerden tepsiyi bile kaldıramıyorum şu an
Eda1254 Zeyyno_ sizin kaç haftalık oldu zorluyo artık uyku yalan oldu zaten ama endişe ediyorum bazen benim bel ağrısı valan bazen oluyo ama asagi kısım agriyo adet ağrısı gibi hissederiz yani içimiz cekilirmis gibi olur
Eda1254 Zeyyno_ bendede kaşığa vuran adım attıkça bı ağri hisse adet olurken kan geldiğini hissederiz içimiz ağrır öyle bı ağrı
Zeyyno_ Eda1254 Hmm ben yrn değil diğer gün kontrole gidicem doktora yine bı sorcam bakalım bebek kanalami giriyor artık neyse çünkü ilk gebeliğimde kızım kanala girdignde öyle olmuştu