sedefyrs1101 Mommelike Hayır canım sabah akşam yapmıştım 3 gün boyunca yaptığım günün gecesi kasılmalarım artmıştı 3 gün sonunda doğurdum 6cmle gitmiştim hastaneye😊
Mommelike sedefyrs1101 inşallah benimde öyle olur başarabilirim bebek henüz aşağıda olmadığı için suni deneyecekler pazartesi yatış😔😔 suniylede inmezse sezeryan dedi 😔
Ftsgktrk Doğumu başlatmak bizim elimizde değil maalesef çünkü doğum saati değişmez kendimizi rahatlatmak ve kolay doğum yapabilmek için yürüyüş hurma basit egzersiz ve bol bol dua
iremd-1798 Ftsgktrk kesinlikle Rabbim bir gün ve saat kararladı ne yapsakta o vakitten önce gelmez. Ben rahat doğum yapmak için bilgi alabilirim diye yazdım ❤️
Zgstgl iremd-1798 normal doğum yaptım ve ilk doğumum olmasına rağmen çok hızlı oldu. Son haftalarda yaptığım hareketlerin faydası vardır diye düşünüyorum. Bol bol pilates topu ve squat yaptım
iremd-1798 Zgstgl ben ilk doğumum da bir şey yapmadım sadece doğum odasında squat yürüyüş vs yaptım benimde hızlı ve kolay oldu çok şükür ❤️ darısı şimdiki doğumlarımıza 🌸