sedefyrs1101 YouTube da Activating Labor diye bi egzersiz var onu yapmıştım gecesine kasılmalarım başlamıştı 3 gün sonra doğurdum 🥰
Deletedmom_789 sedefyrs1101 Ya az önce izledim yorumlardaki herkes doğurmuş maşallah nasıl bir etkisi varki acaba 😂
Beyyzaaaaaa iremd-1798 ben 37+5 de hiçbirşeyim yokken kiraz yiyerek doğuma gittim ve bir anda doğurdum wkrjeje 😂🙂↔️
sedefyrs1101 Deletedmom_789 Evet bende yorumlardan yola çıkarak yaptım yapan herkes gecesine doğurmuş bence etkisi olduğunu düşünüyorum 🤣
YeniGelinMeselesi sedefyrs1101 ya ben cumartesiden beri günde 2 defa yapıyorum olmuyor 🥲😅 Sancılar geliyor gidiyor birde o bideoyu yapıp ardından başka hareketlerde yapıyorum ama benim kız iyice nazlı çıktı sanırım 39+0 dayım😂🥹
Busraycdag iremd-1798 acele etmeyin benim kızım tam 40 haftda geldi sancım sabah geldi gece sabaha karşı 4 gittim gittiğimde 8 santim açılma vardı daha var sizin yani
iremd-1798 Busraycdag valla dediğim gibi Rabbim biliyor onu sadece kolay doğum açılma vs için ne yapabilirim diye sormak istedim. İlk kızım 35+5 de geldi. Yeğenimin oğlu 38 de geldi arkadaşımın kızı 41 de geldi vs vs. Rabbim kararlamıştır. Beklemedeyim.
Busraycdag iremd-1798 açılman olması için sıcak su torbası rahim önüne verin açılma çok oluyor ben denedik çokta etkisini gördüm bide sugat hareketini çok yapıyordum ben
Aylini Bende 38+4 olduk suyum az olduğu için dün uyaran olsun diye çatı muayenesi oldum, hurma yiyorum temizlik yapıyorum ama ne gelen var ne giden 👀 eğer böyle devam ederse su bittiği zaman sezeryane alacaklar :/
iremd-1798 Aylini gerçekten Rabbim ne zaman kararladı ise o zaman oluyor ama sıcaklar vs bir de dediğiniz gibi suyun azalması gibi problem yaşamamak için gelsin diye bakıyoruz. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ❤️
Crnsln iremd-1798 ay bende aynıyım 37 oldum ama hiç yalancı sancım bile yok hiç sancım gelmez diye çok korkuyorum ama hiçbir şey de yapmıyorum 🙄 ağırlaştım evde zor iş yapıyorum. hiç doğuramıcakmışım gibi geliyor 40 lara kadar nasıl dayancam diyorum offf
iremd-1798 Crnsln evet psikolojik olarak bende hiç doğmayacak gibi hissediyorum 🥹 elbette zamanı gelince doğacak ama içimizde bir tedirginlik oluyor. Şuanda 40 ları düşünmek benide çok geriyor hayırlısı 😟❤️
Zseda MrveNhrCglr bana bugün çatı muayenesi yapildi 1 cm açıklık var dedi. Insallah açılma devam eder