5 senedir yolunu gozledigimiz minik mucizemiz oglumuzla kavusma hikayemizi anlatmak icin sabirsizlaniyordum ve 9 aydir hep bugunun hayalini kuruyordum 🥹 cok sukur nasip oldu…
9 aylik surecim gercekten muthis derecede kolay gecti cok sukur oglum beni hic uzmedi tabiki korktugum tecrubesizliklerimin oldugu bir cok an oldu ama cok kolay bir hamilelik gecirdim fakat 25. Haftadan sonra hem olcumlerde oglum 2 hafta onde hemde suyumuz fazla cikmaya baslamisti bu sebepten son haftalarda doktorum beklemememiz gerektigini sezeryanla almamiz gerektigini eğer normal dogumu beklersek bebegin iri olabilcegini ve dogumda zorlanabilcegimizi soyledi ikimiz icinde risk tasidigini soyledigi an sezryani kabul ettim .
20 haziran sabahi saat 6 bucukta yatisimiz yapildi yatis islemleri odaya alinma damar yolu ust giyme nst vs derken saat 7 bucuk olmustu ve ben gunlerdir deli dehset korku icindeydim ne olcak nasil olcak canim cok acicakmi diye diye geldim saat 8de doktorum geldi beni sedyeye aldilar ailem herkes arkamda kaldi aglamak istemiyorum guclu durmak istiyorum ama korkudan tir tir titriyordum ameliyathaneye indik anestezi doktoru pozisyon verdirdi onumde bitane abi vardi bana sikica sarildi sakin korkma ben burdayim ve soz veriyorum canin acimicak diye teselliler verirken ayaklarimda sicaklik hissettim o cok korktugum spinal ignemi coktan vurmustu anestezi doktoru ve ben hic hissetmemistim hemen yatirdilar sondayi taktilar doktorum geldi hocam cok korkuyorum dedim tabi o sirada basimdaki hemsire damardan ufak ufak sakinlestirici verdi pamuk gibi oldum 😂 doktoruma baslamadan soyleyin olurmu gibisindej konusuyordum korkudan oda yaptiklarini anlatacagini soylemisti sonra basladi iste sunu yapiyorum bunu yapiyorum simdi batikonla karnini temizlicem karnina dokucem sakin korkma daha başlamıyorum dedi rahtlamistim aradan 2 dk gecti gecmedi oglumun sesi yankilandi ameliyathanede ilk bas ne oldugunu anlamadim perdenin ustunden oglumu gorene kadardi hersey 🥹 o kadar guzeldiki o yuzu o gozleri yanaklari tarifsiz birseymis Gercekten tabi soklar icindeydim ne bi sarsinti ne bi bastirma agrisi hicbisey hissetmemistim hemen oglumu giydirip yukari gonderdiler benim dikis islemim bitti toplam 40 dk icinde odamizdaydik ⅚ saat sonra beni yurutmeye geldiler ustumu degistirdiler sondami cikardilar ayaga kaldirdiklarinda beni birakin deyip tek basima yurumeye calistim
Cok kolay gecti benim icin ne korkacagim birsey varmis nede korktuguma deyecek birsey yanma olayi vs bende 2. Gun basladi ilk gun hic agri kesici almadan agrisiz sizisiz gecirdim vardi ama regl agrisi gibiydi dayanilmaz degildi. Surecim gercekten muhtesemdi ameliyat olsun sonrasi olsun bugun 5. Gun ve cok iyiyiz cok sukur. Dikis yerlerimde hala hafif yanmalar var ama dayanilmicak gibi degil ♥️ bizimde hikayemiz bu kadar bu surecte bana destek olan guzel HAPPY MOM Ailem hepinize cok tesekkur ederim iyiki varsiniz ♥️ rabbim evlat bekleyen arkadaslarima en hayirli vakitte evlat dogumunu bekleyen arkadaslarimada en guzel vakitte saglikla tek avazds dogum nasil etsin insallah ♥️
Uzun oldu hakkinizi helal edin ♥️🪽