Meltemanneolsun
Ben bu süreci çok kötü geçirmiştim 8 haftalıkken ölü gebelikle kürtaj olmak zorunda kaldım genetik teste gittim kan pıhtılaşmaindan kaynakliymis. Kan sulandırıcı hap kullandım 1 sene sürdü hamile kalmam. 6 ay hamile kalma dedi doktorum rahim kendini 6 ayda toparliyormus çünkü. Ama biz ara vermemistik yinede 1 sene sürdü. Bunun sebebi tamamiyle psikoloji. Psikolojimi yerle bir etmistim hem kendimi hem eşimi çok etkilemiştim psikolojik olarak iki ayda bir kadın doğum doktoruma gidip biseymi var diye muayene oluyordum her defasında sen çok iyisin yumurtalıkların cok iyi sadece kendine izin ver diyordu. Ama dinlemiyordum hocaya bile gitmiştim o kadar kafayı kırmıstim, boşanmayı düşünmüştüm. Sana tavsiyem lütfen psikolojik olarak kendini ve eşini etkileme inanki rahat bıraktığında herşey yoluna giriyor şuan 23 haftalık hamileyim 1 sene sonra buna kavuştum sende kavusucaksin yeterki içini kafanı bedenini rahatlat. Şuan keşke o kadar yipratmasaydim kendimi diyorum. Biraz uzun yazdım kusura bakmayın bu konuda fazla hassasım