hohomoromu SevgiErten 4 haftalk keseye yerlesmıyır sanırım 5. Haftadn sonra 5. Haftada bıle karından bakılan ultrsnla gorulmuyor alttn muaneyle belkı en saglıklı 6. Hafta ve sonrası goruluyor ve kalp atısı duyuluyor
SevgiErten Askimiz inşallah bende o gunleri görürüm çünkü düşük riskim var ilac ve igne kullandim nasip
Anneoluyorummm Askimiz 5+1 im dün ilk kontrole gittim çok küçük olduğu için keseyi zor buldular ama bebeği göremediler bu normal mi 🙏🏻
mockingbird Merhaba. Kişiden kişiye değişiyor. Hatta hamilelikten hamileliğe bile değişebiliyor. O yüzden hafta için kendinizi şartlayıp boşuna stres yaratmayın derim.
SevgiErten mockingbird kahverengi akıntım oldu hastaneye gittim düşük riskin var dedi ilac ve igne kullandim kese oluşmuş dedi sadece
Askimiz SevgiErten kotu şeyler getirme aklina iyi şeyler duşun.bendede kanama fln oldu şukur 23 haftaligiz şuan🙏
mockingbird SevgiErten bende de 6.haftamdan 10.haftama kadar devam etti. Kendinizi yormayın. İmkanınız varsa tuvalet harici kalkmayın. Sağsalim bebeğinizi kucağınıza almanız dileği ile