Runedvesss Bizde eşimin işimden dolayı Maraştayız canım. Henüz 36 dayız, doğurmadım ama kendi doktorumu önerebilirim eminimki ismini duymuşsunuzdur. Vatan Hastanesi Hilal hanım. Sanırım size önerilende yine aynı hastanedeki Önder Bey olabilir çünkü ondanda memnun olan çok. Bende çevremden normal doğum yanlısı olduğunu duyduğum için Hilal hanımı tercih etmiştim. Ve dediğin gibi sezeryan çok normal bu çevrede bende tuhaf karşılıyorum bunu. Ve normali çok istiyorum Rabbimin izniyle sizin gibi. En son iki hafta önce doktor kontrolündeyken içeri bir hanım geldi sanırım üçbuçuk açılması varmış. Galiba çevresinden mahalle baskısı vardı kızcağızda normal doğum yapması için. Ama onun sezeryan istediği çok açıktı. Hilal hanımla bunu konuşmaya çalıştı sanki sezeryan zorunluymuş gibi ailesine söylemesini ve onlarında piskolojik baskısını üstünden çekmelerini istiyordu sanırım🤭 Açık açık konuşulmadı ama benim anladığım buydu. Neyse velhasılı Hilal hanım onu korkusundan vazgeçirmek için çok uğraştı ben şahidim. Çok müsait durumun bak ne güzel şu kadar açılmanda var gel normal yapalım vs. Baya ikna için uğraştı yani kadın ve bu benimde ona karşı önyargılarımı kırdı açıkçası. Bi düşünün isterseniz Hilal Berber Kireçci ismi ☺️ zaten çok bir seçenek yok bu minnacık şehirde 😁🤷🏻♀️