momofmychildren Mutlaka her hafta yaptığım paylaşım 🐣 Bize de artık bebiş doğdu butonu geldi geri sayım başlasınnnn 😋 Kimlerle aynı haftalardayiz?? Sizlerin ne kadar kaldı 😍
Lumlum momofmychildren hayırlı olsun 34+3 deyiz biz dee butona tıklayınca ne oluyor merak ediyorum ama tıklamaktan da korkuyorum 😂
Merymee momofmychildren benim üçüncü olunca öyle acele edesim gelmedi 🤭 daha kıyafetler yıkanacak vs, deterjan alabilsem başlicam da 😅 ağırlaştım artık nefes alırken yoruluyorum yürüyemiyorum doğru düzgün Allah yardımcımız olsun
momofmychildren Merymee ben rahat hareket ediyorum çok şükür sıkıntı yaşamadım ♥️ kıyafetleri yıkadım ütüleyip kaldircam ve hastane çantası hazırlayacağım 😍 Kizimm olacak sizinnn bebişin cinsiyeti ne 🙃
Merymee momofmychildren erkek benim çok kız istedim ama Rabbim böyle uygun görmüş iki tane abisi var 🤗
momofmychildren Merymee oy masallah sağlıklı olsunlar da ❤️ Kaç yaş var aralarında ben de hep 3 hayal ediyorum ama eşim 2 yeter diyor 😂
Merymee momofmychildren ilk ikisi arasında 5 yaş var bana kalsa üçüncü aslaa istemiyodum ama eşim illa kız çocuğu diye ısrar edince 9 yıl sonra oldu üçüncü yani bayaa var araları 🤭
Sarehifa @momofmychildren Hayır hiç bir belirti yok sadece önceki günlere göre daha çok yoruluyorum bir an önce doğsun hayırlısıyla
momofmychildren Merymee asla asla dememek lazim 🤩 Benim eşim de istemiyor benim ilk gebeliğim ama hayalimde hep 3 vardı hatta keşke ikiz olsa diyordum 😂
Ofelya_1 momofmychildren geçmiyor gibi ama ya ilk gebeliğim her an acaba doğurucak mıyım diye geriliyorum. İnşallah sağlıkla alırız kucagimiza bebisleri🐣
Merymee momofmychildren aynen öyle asla dememk lazım hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah. 38. haftada sezeryan olucam 27 gün kaldı hemen hemen ilk gibi heyecanlıyız bakalım 🥹
Dlk38 momofmychildren bebek doğunca bir çocuk yeter diyeceksiniz 😂😂benim 2.hamileliğim çok zor karar verdim 4 yaş olacak araları hem istiyordum hem istemiyordum 🤣