hunilimom bu sabah bir ağrı ile uyandım hala da geçmedi kızlar dışım patlamış yanağımda beyaz olmuş dişime gelen yerler neler yapsam geçer bilginiz var mi
Zeliha66 hunilimom canim bana dişcim yarim cay bardagi ılık suta 1cay kasigi tuz 1cay kasigi karbonat at gargara yap süreklide fırcala dedi. Cok faydasini gördüm 2tanesi birden cıktı disimin
momtobe8 Az önce tuzlu karbonatlı suyla gargara yaptım. Çok iyi geldi☺️ Tavsiye için çok teşekkürler. Zeliha66
neva01 Zeliha66 dah yeni yaptım resmen 20 lik disimin iltihapini oldurdu tik tik atiyo agriyi kesti Allah sizden razi olsun 😘😘😘😘😘😘
Zeliha66 hunilimom yanlardaki etler ayrılmıstı o zaman kanıyodu. Bide hamileligimin bi döneminde oldu dis eti kanamasi
momtobe8 Bnde de çürük var sanırım apse yapmış:/ dayanılamicak bir agrı diil ama çok rahatsız ediyor:/ diş macınu sürdüm kurusun diye bekliyorum. İnşallah iyi gelir. Karbonatlı tuzlu suyu da bir deneyeyim bakiim.
Zeliha66 momtobe8 yaa cok sevindim. Ama apse varsa doktoruna söyle mutlaka canim bebege zararli olabilir