Nurmerveee Kızlaar 39+2 yim şuan yarın sabah doğuma gireceğim kısmetsee. Kendimi hep normal doğum olur diye hazırlamıştım ama mecburi sezeryana döndüğü için biraz tırsıyorum 🙊
annelikrahmettir Nurmerveee Ben de 39+0 hep normal istedim. Ama iri bebek diye doktorlar sürekli riskli diyor yine de halâ normal doğum olur mu diye düşünüyorum. Bebeğim 4.100 gr olmuş. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Şehir hastanesindeki doktorlar da risk almamak için sürekli üniversiteye yönlendiriyor.
Edizhr Hiç korkma canım o kadar rahat ki sonrasında da cokda sıkıntı olmuyor ben 2 kere oldum seseryan hiçbir sorun yasamadim
Nurmerveee annelikrahmettir benimde öyle çatı muayenesini falan da çok rahat olmuştum herşey uygundu ama bebeğimin kilosu yüksek riske atmak istemiyor doktorum 4300 demişti 3 gün önce 🙊
Nurmerveee annelikrahmettir her geçen gün daha da kilo alıyor yanılma payı da olsa en az 3900 yada 4 kilo rahat gelir ama bebeğin kafası iri olduğu için kanalda ilerleyemiyor dedi. hayırlısı böyle demekki sağlıklı gelsin de gerisi çok önemli değil