selencinaar Barbie77 8+6′dan selamlar🥰 uyku haliii, iştahsızlık ve sürekli yorgunluk hissi ile beraberiz🫤
Alyaaaammmm Barbie77 8+4 ☺️ Süreklı uyku hali sabahları bel agrısı bide ağzımda acayıp bi tatsızlık var kızımda HIc olmamıştı ne yesem ne içsem gecmıyor 🤦♀️
Behacetler Barbie77 yorgunluk halsizlik gücüm yokmuş kolum kanadım tutmuyor gibi ve birde idrar yolu enfeksiyonu eklendi 😔
Yeniyeniden Barbie77 8+5 bazen acıkıyorum sacma sapan saatlerde nasir midem Bulancak gibi oluyor geçiyor sonra arada uyku suanlik bu allahim dağına göre kar ver yarabbim hoc belirtim olmadan devam etsin🙂
Barbie77 selencinaar Benim de 1-2 gündür iştahım açıldı hep aç gibiyim 🤣 Bir de baş ağrısı yorgunluk hissi
Mucizemvebenn Yediğim herşey midemi bulandırıyor.😔 Biran önce bu dönemin geçmesini istiyorum. 7+6 dan selamlar
Ezgiliiiii 8+4 biraz fazla halsizim. Bulantılarım hat safhada umarım sürecin tamamı böyle devam etmez. Herşeyden midem bulanıyor.
Barbie77 Ezgiliiiii Geçici 12. Haftadan sonra rahatlarmış benim de koku hassasiyetim var makinayı çalıştırırken ya da çöp atarken falan aşırı midem bulanıyor bazen de spesifik yiyeceklere
Prmftm 9+4 şuan resmen ben sanki ben değilim iştahım kapanıyor midem bulanıyor sonra bi anda aşırı açlık hissediyorum ve aşırı yorgunum normalde çok enerjik bir insanımdır, ama bi yandan seviniyorum miniğimizin küçük oyunları 💓
Serpilmas 8 haftalık. Halsizlik var aşırı. Herseyden tiksiniyorum. Yemek yapmak gelmiyo içimden hiç bişey yapasim yok. Uyku hali çok fazla
beyza2912 Bende 9+2 yim ara ara oluyor bulantı sabah acıkınca oluyor bir tek . Ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri bel ağrım var. Bazen çok ağrıyor canım yanıyor resmen. Hemen oturmak istiyorum. Sabah uyanıyorum sabah karşı çok ağrıyor. Uykuya tekrardan geçmek için uğraşıyorum. Geçmiyor ağrı en sonunda bacak arama yastık koyuyorum öyle biraz rahatlıyorum. İki hamileligimde de böyle değildi. Bünye kaldırmıyor artık herhalde 🤣
Tazeanne123456 8+1 sürekli yorgunluk var yatmak istiyorum. Midem çok şükür hiç bulanmıyor desem yeri. Ara ara kesin bir koku olunca midem ekşiyor ve sürekli acıkıyorum. Göğüslerim aşırı sertleşti. Ara ara bi sağda bi solda kasık ağrısı oluyor.