Benimcanimoglum_55 Arkadaşlar hamileyken denize girilir mi? Sıkıntı yaşar mıyım tereddüt ediyorum oğlum ve eşim gitmek istiyor ben de eşlik etmek istiyorum ama az girsem bişey olur mu acaba..sormak istedim
Mrvikra Benimcanimoglum_55 bende gideceğim ama girmeyeceğim denize doktora sormadım giriyim mi diye çünkü enfeksiyon yada ayına göre kasılmalar meydana geliyor hiç riske girmeyin derim tabi siz bilirsiniz doktorunuz ne uygun görürse kimi de iyi geldiğini söylüyor kişiden kişiye değişiyor
Melekabdullah Benimcanimoglum_55 kac ayliksiniz erken aylardaysaniz enfeksyon riskijiz var ben 6 aylikken falan girmistim bisy olmadi aksine iyide gelebilr
Nurbanusancak Benimcanimoglum_55 ben doktoruma sordum 17+4 günlüğüm doktorum denizin iyi geleceğini bir problem olmayacağını söyledi. Havuza girmemem gerektiğini söyledi.
Gg5348 Benimcanimoglum_55 ben 26 haftadayım tatile geldim giriyorum ıslak mayoyla kalmıyorum hemen üstümü değiştiriyorum denizde de kendimi zorlayacak kulaç vs atmıyorum tam tersine hamilelikte yüzmek çok faydalı demişti doktorum
Tazeanne123456 5 haftalıkken doktoruma sorarak girdim havuza değil denize girebilirsin demişti siz yine de doktorunuza danışın
Rabiul Benimcanimoglum_55 doktorunuza danışın benim doktorum izin vermedi Yalova’ya gitmiştim denizi temiz olmadığı için benimde riskim olduğu için izin vermemişti
Smy17 Benimcanimoglum_55 6 aylık hamileyken girmiştim 2-3 defa çıkınca hemen üstümü değiştirdim. Bi sıkıntı yaşamadım çok şükür
heyben Benimcanimoglum_55 tatile gideceğiz 12 haftalık olmuş olacağım doktorum girebilirsin sorun yok dedi
Lumlum Benimcanimoglum_55 kaç haftalıksınız? Bana 32 de girme dedi doktorum sancın gelebilir gelmese bile mayonu kurutman gerekecek sürekli enfeksiyon riski var dedi :(
tubik_ Benimcanimoglum_55 32 haftalığım, geçen gün kontrolde sordum girebilirsin hatta faydalı olur ama havuza girme dedi