Nisapoyraz4270 Kızlaarr hamileyken tatile gittiniz mi yada gidicekmisiniz🤔 5 gün sonra tatile gidiyorum 28+3 olduk doktorum sıkıntı yok dedi gezmeyi de çok seviyorum 😂
Busraoz Nisapoyraz4270 İlk çocuğumda 31 haftalıkken Karadeniz turu yaptım, bu bayram tatilinde de 33 haftalıkken karavanımızla 9 gün tatil yaptım doktorunda risk görmüyorsa kendini çok yormayacak şekilde tabi ki yap💃🏻
Hulo2105 Nisapoyraz4270 29. Haftamda gittim didimdeydim hava cehennem ateşiydi. Asla şapkasız yüzmedim. Ve hep gölgede durdum. Bu gün 31+3 üm eşime dedim ki tam haftasında gitmişim asla gidemezmişiz o haftadan sonra. 30 a girer girmez 1 günde ağırlaştım. En güzel zamanın git tadını çıkar. Son enerjimle tatilden döndüm resmen😂
Damlaozzz Nisapoyraz4270 İlerlemeden hamilelik gidin mis gibi ne güzel 😋 benim son zamanlarıma geldi öyle bi şansım olmadı birde havuza girmemeye ıslak kalmamaya özen gösterin 🌸
Nisapoyraz4270 Hulo2105 bende pazartesi günü gidiyorum gezmeyi de çok seviyorum ister istemez insanın içine korku düşüyor sıcakta birşey olur mu diye 😂
Hulo2105 Nisapoyraz4270 sıcakta çarpıntı tutuyor maalesef ben gölgede olmama rağmen fenalık geçirdim. Öyle olduğum zaman hemen suya attım kendimi geçti bie de bol su içtim