ezgickm surprizbebe merhaba canım ben ali ipek hocaya gittim 1 saat boyunca konuşarak anlatarak çok detaylı güzel bir ilgileyle karşıladılar
Maviyesil0 myavocado merhaba bende Nuri hocadan randevu aldım detaylı ultrason için renkli ultrason kağıdı falan veriyor mu acaba kullandığı aletler yeni mi bilgilendirir misiniz rica etsem ?
myavocado Maviyesil0 isterseniz verir fotoğraf. CD veriyor, aletleri gayet yeni, memnun kalmıştım ben
Maviyesil0 myavocado teşekkür ederim baya övülüyor zaten benim biraz riskli o yüzden tercih ettim bende memnun ayrılırım inşallah
myavocado Maviyesil0 inşallah hiç bir sıkıntı da yoktur tertemiz ayrilirsiniz. 🙏 Çok ilgili bir dr, aklınızda olsun alttan vajinal ultrason ile rahim ağzı uzunluğunu da kontrol ediyor. Her Dr bakmiyormus, Nuri hica risk olsun olmasin bakıyor
myavocado Maviyesil0 yok yok vajinal ultrason ile girişine bakılıyor sadece hiç ağrı olmuyor anlamıyorsunuz bile
Bbuusra surprizbebe Ben geçen sene Prof, Dr. Aydan Biri’ye gittim. Tavsiye ederim. Alanında uzman periontolog
Maviyesil0 myavocado öyleyse tamam ya ama teşekkür ederim randevu alırken hiç öyle bir şeyden bahsedilmedi o an bi şok yaşardım herhalde şimdi en azından hazırlıklı giderim 😅
Tomucuk12 Bayrambusra Tabi o kadar iyi ki ölçümleri yanlış yaptı sonra arayıp özür diledi kendisini bıraktım sadece ultrasona değil normal muayeneye de gidiyordum Ankara’da gidilmeyecek tek hekim olarak söyleyebilirim o kadar kötü deneyimlerim oldu sadece benim değil arkadaşlarımın da demek ki size iyi tarafı denk gelmiş
Tomucuk12 Tomucuk12 Bu şekilde söylemişim güncelleme yapıyorum maalesef ve maalesef hiç iyi şeyler yaşamadım sonrasında