mrv012 İlk Kızımın adı Zeynep Azra ikincisinin adinida Zeren Ada düşünüyoruz nasıl kızlar sizce 🥰 kafam çok karışık yardımci olur musunuz,💘
Mihrimah mrv012 bence cpk güzel.. isim koymak cok zormus benim de ikiz kızlarım olacak azra, asya , arya , alya bunlarda gidip geliyorum cok zor
Ozlemvdefne @“Ozlemvdefne”#p mrv012 ada arya güzel belki yanına güzel bi isim daha olabilir benim kızım olsa Nil defne vb isim koyardım 😊
mrv012 Mihrimah Benim kızımın adi Azra bende Alya yada ela istiyodum Zeynep ela yada Zeynep Alya gibi ☺️ Eşim Azra olsun diyince Azra kattık 🥰
Niloyaaaaa Mihrimah ay arya gerçekten güzel isim Arya ve Parla da olabilir ikizlerinizin adı 😍🥰 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻
mrv012 Skck Derin Ada güzel eşime söylemstm ama sevmedi ,😂 onun beğendiğini ben begenmiyorm benim beğendiğimi o begenmiyo ,😂😂
drn5410 mrv012 ay benimde ilk kızım meryem Azra 😍 şimdi ikinci kızımı bekliyoruz inşallah ama eşimle ortak bulduğumuz tek isim feyza 😅 Zeren ne demekmiş peki 🤗
mrv012 drn5410 Anlayışlı Zeki . Allah’a tövbe eden demekmiş 🙂 Bende instgramda gezerken gördüm😂 zeyneple de uyumlu olunca bı düşünelim dedik
drn5410 mrv012 Hıı güzelmiş anlami 🤗 hayirli evlat olsunlar inşallah kaç haftaliksiniz büyük kızınız kac yaşında