HmerveK Kivircik01 Detaycı, araştırmacı ve sezgileri kuvvetli bir akrebim🦂yükselenim terazi☺️ ay burcum mükemmeliyetçi🦁
Dilek_04 Kivircik01 evet çok zor 🥺 Allah yardım etsin vala bu sıcaklar insanı perişan ediyor heleki hamileyseniz .
Mikrofon0 Dilek_04 baya duygusallık var ya bende 😅 yükselmenim akrep onunda tüm özelliklerini taşıyorum işin komik yanı eşim de yengeç 🤣 ve sanırım kızım da yengeç olacak 🤣🤣 üç yengeç nasıl olacak bilmiyorum
Dilekulgtt Kivircik01 evet canm koç lar oyle degil malesef insanlari ölçer tartar oyle arkadaslik kurar ama eşim masallah tanimadigi biri bile olsa konusur 🤣🤣
Fundaaaaa Kivircik01 ney ney hakaret 🤣 çocuğum ilk okul gününe damga vurmuş bir teraziyim göz önünde olmayı sever terazi burcu farkedilmeyi sever 😂
Dilek_04 Kivircik01 Rabbim inşallah en kısa zamanda sana da isteyen herkese nasip eder inşallah 🤲🏻 Sakın umutsuzluğa kapılma olur mu benimde hiçbir sıkıntı olmadığı halde olmuyordu 7 ay sonra Allah nasip etti .
Lovelovebaby Kivircik01 çok Duygusalım balığım 🙂 hamileliğimin ilk aylarında eşim çay getirmedi diye ağlamıştım 😅😅😅😅😅
Kivircik01 Lovelovebaby ıhııı bende hiç balık gelmedi dicektimmm kız kardeşim balık yarabbiiii çok yufka yürekli ve kırılgansınız ta 😔😔