12betul Lovelovebaby çok iradeli ve başarılıdırlar başk erkekleri aslımda tam aile babasıdırlar bence gayet güzel ❤️
Smyye150292 Kivircik01 KOVA kadınıyım burcumu temsil ediyorum Özgür ruhlu inatçı ve birazda sinirli ama bir o kadarda Güler yüzlüyümdür. duygusallığın kıyısından köşesinden geçmiyorum hamilelik dönemimde belki biraz duygularım kabarır diye düşündüm ama ters tepki yarattı bana😂
sinemm30 1prensesannesi__ bende aslanım ve ağustosta aslan burcu daha geliyor aynı cümleleri kuruyorum nasıl olcak diye yandık valla 😬
Ezel16 Kivircik01 Anneni saygıyla selamlıyorum 🙋🏻♀️ Gerçekten ikizler burcu böyle çok şanslısın 🥹 Birkaç kişi başak burcu tanıdığım vardı sıkıntılı burçlardı gıcıklardı biraz 🤣🙈 Zaten düzen ve pipirikli olmalarına lafım yok 🤭 Ay hep bir şüphe duygusu olması da yorar insanı dediğin gibi umarım erkeği biraz daha relaxtır 🫠
Kivircik01 Ezel16 teşekkür ederiz canımm 🤍 o karakterde birleşince öyle şeeey olmuştur ya bakma sen onlara şahsen ben hiç gıcıklık falan yapamıyom yapıyom mu ki acaabaaa 🙄 hakedene biraz olabilir 😂😂🥰 Erkek bi tık daha sakin olur Başak zaten sakin burç ya çok düşünür detaycıı
neseaydin Balık burcuyum:) Sezgilerim çok kuvvetli. Çok dikkatli biriyim,detaycıyım. Kim bana nasıl gelirse öyle tepki veririm. Eşim koç:) Büyük oğlum boğa:) İkinci oğlum akrep:) Üçüncü oğlum ikizler:) Kızım yengeç:) Evin halini sen düşün artık canım😃😃
Kivircik01 neseaydin kııızzz ben bi düşünemedim maşallah Allah sağlık versin kaosss hepsi baskın burç 😂😂