Dilekulgtt Kivircik01 evet yaaa bazen doldurusa geliyor kiziyor mesela birine ertesi gun yumusuyor sevmiyorum bende netlik seviyorum kizdiysam yumusamam mesela eşimle kus kalamiyorum ama hemen barismaya yeltenir kendisi 🤣
Kivircik01 Dilekulgtt kız ne olacak bizim bu halimiz bende hemen eşime koşarım hiç küs kalamam o da terazi ama o kalır 😂😂
Kivircik01 Meltemm21 valla ben Başak olarak bi akreple anlaşamıyorum 🥹 ama bu benden kaynaklı belki de
Kivircik01 Berivan_sr her sen bi de beni düşün kız iş yapamıyom yemek yapamıyom yatsam bi türlü yatmasam bi türlü 😂😂
Berivan_sr Kivircik01 sabah kahvaltı yapıp odama çekilip uzandım havanın serin olmasını bekledim işlerimi yapmak için baktım ki serin fln olmuyo mecbur yaylana sallana yaptım 😅😅
Dilekulgtt Lovelovebaby yani biraz alttan alirlar ama bi yere kadar tabi 😅 ozunde iyi bi burc emin olabilirsin 😊
Mikrofon0 Dilek_04 benim eşim zor ya tam bir yengeç erkeği uyandığı zaman ki huysuzlugu aç Ken huysuzlugu 🤣 sorsan ben daha zorum ama 🤣
Dilek_04 Mikrofon0 ay hiç bahsetmeyin benimde eşim duygusal değil ama uyandığı zaman konuşmuyorum kendine gelinceye kadar 😂 acıkınca offf hiç bahsetmeyin niye şunu yapmadın niye bunu yapmadım bu az değil mi gözü dönüyor resmen 😂😂
Dilek_04 Kivircik01 Eminim ki sende çok güzel bir anne olacaksın 🥰 Rabbim sana da o duyguyuları tatırsın yaşatsın inşallah 🤲🏻