buse76 Gokturkmom_ ne güzel maşallah bana da nasip eder rabbim inşallah yarın bende kan vercem inşallah hamişimdir
Kardelen120o buse76 Benim adetim 4 gün gecikmisti ama adet duzensizligim oldugu icin cok fazla onemsemedim gece rüya görüp 2 gun sonra test yaptım şuan 29+4 haftalıgız 🥰
Gokturkmom_ buse76 inşallah herşey gönlünüze göre olur :) takipte kalıcam sizi yarın iyi haberle gelirsiniz insallah
FGA1210 buse76 İştahım inanılmaz açılmıştı şaka gibi ama gece yarısı uyanıp tavuklu pilav yemek istiyordum 😂😂 ve bulduğum her nokta her köşede uyuyordum 🤦♀️ 4 haftalık falandı sanırım öğrendiğim de
Mervealya1992 buse76 aşırı bel agrısı ve kasık agrım oldu mıdem bulandı ılıskıden 5. Gun basladı cok erken basladı 10. Gun test yaptım pozitf adete 5 hun vardı .. ilk gebelıgımde ise hıcbısey hıcbır belırtı yoktu yne adete 4 gun kala poziitfti şuan 4 haftalıgım daha adet gnum yarın😂
Mercimeek buse76 3 haftalık öğrenmiştim eşim işe gidince tekrar uykuya tuzlu erik ve limon yemeden geçemiyordum 😂
Mrvtrk Regl belirtileri yaşamıştım kasık ağrısı falan. En dikkatimi çeken göğüs ucu sızlamasıydı dokunamıyordum bile. Test yaptım yoktur diye düşünüyodum çift çizgiyi gördüm 3buçuk haftalıktı🥰 şimdi 25+4 minik kuzum 💖 Allahım isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda🙏🏻
zkula Saçma olacak ama dudağımda 4 uçuk birden çıkmıştı reglime 1 hafta vardı, kime sorsam saçmalama demişti 1 hafta sonra hamile oldugumu öğrendim. Birde beklenen regli haftamda aşırı uykum geliyordu
Byzz61 Gnlpinar merhaba benimde adetime 6 gün var. Göğsümde sızı bel ağrısı yumurtalık ağrısı çok fazla bide kasık ağrım var kan verdim bugün 0,100 çıktı çok erken olduğu için olabilir mi sizce yükselebilir mi ki
Gnlpinar Byzz61 çok erken olabilir bence 1 hafta kadar bekle. 6gün varken merakımdan erken gebelik yaptım çıkmadı 3gün kala çoook hafif çizgi çıktı garantiye almak için beklesen daha iyi canım
benim-kalbim-o buse76 aynen insan psikolojik olarak kendinde olmayan belirtiler çıkarıyor 😆 hayırlı haberler alırsınız inşallah 😍