Kb4576 Alparslanmom__ daha baloncuğa benziyor bu 6 haftalıkken resmi şu an 9 haftaligiz 3 gün sonra tekrar kontorl var bakalım ne kadar buyumus ☺️
biranne__ Alparslanmom__ Bizde tm 31+5 haftalık ama bu kısımlar nerrsi bilemiyorum bilen varsa tarif etsin 😂😂😅
Niloyaaaaa Alparslanmom__  Yüzünü gördüğümüz son hali 🫠🩵
Alparslanmom__ Kb4576 oy masallah daha minikmis😊🐣🧿zaman hızlı geçiyor bir bakmssnz büyümüş benim daha dün gibi minicikti
Niloyaaaaa Alparslanmom__ evet erkek ☺️ yüzünün olduğu resimde tam 28+0 haftalık eliyle yüzünü kapattığında 25 haftalık ☺️
Alparslanmom__ Niloyaaaaa benimde erkek hep eli yüzündeydi bugün elini çekmiş yüzünden şükür yüzünü gördük bazen hiç göstermiyorlar 😀
Niloyaaaaa Alparslanmom__ ay evet çok nazlılar 🥰 maşallah sizinkinin ağzı burnu çok güzel çok kibar duruyor 🫶🏻 bizimki biraz koca burunlu olucak sanırım 😅
tatlibebegim_ Alparslanmom__ buda benim 33+6 da olan miniğim doğduk 2 aylık olduk bile ultrasondakinin aynısı çıktı😂🥰
Alparslanmom__ tatlibebegim_ oy maşallah Allah bağışlasın insllah sağlıkla büyütün bebisinizi 🙏🐣🌸 doğum süreciniz nasldi?
Alparslanmom__ tatlibebegim_ bende hep merak etmisimdir acaba ultrasondaki resimlerle doğunca aynımı oluyorlar diye 😀
tatlibebegim_ Alparslanmom__ normal doğum yaptım canım 38+5de acile gittiğimde 3 cm açıklık varmış yoksa 3 gün sonrası planlı sezaryen olcaktım normal doğumdan korktuğum için😅